Dayanamıyorum artık ne zaman bitecek bu acı ?

Bana sanki sizden faydalanmak istemis de olmayinca size kapiyi gostermis gibi geldi....

boyle biri icin üzülmeyin. Boyle birinden cok daha iyisini hakkettiginizi dusunuyorum. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

ıyı nıyetlı degıl gıbı geldı banada ,
yada baska bırılerı var arada senıde ıdare etmeye calıstı basaramadı

Çok üzüldüm arkadaşım.
Bu erkekleri anlayamıyorum zaten madem bir ilişkiye hazır değildi o kızla neden 2 gün sonra çıktı?
Çok değişikler cidden.
Bence biraz takıntı haline getirmişsin onu.
Ama onu ve olayları düşünmenin bir sonu yok.
Dön geriye bak 5 ay boyunca zaten aynı şeyleri düşündün gram yol alabildin mi, hayır.
Artık silkelenme zamanı.
Onu düşündüğünü fark ettiğin an dışarı çık arkadaşlarınla takıl, gez, yürüyüş yap.
Ben de aklıma kötü düşünceler geldiğinde yürüyüşe çıkıyorum rutin haline getirdim her akşamüstü çıkıyorum.
Ve Allah a sığın, her şey geçiyor, bu da geçecek.

Arkadaşım kusura bakma ama sen hayatını kendi kendine karartmışsın. Herkes neler neler yaşıyor burada, bir okusan... Onların hayatı neden kararmıyor? Bunları kendine yapan sensin. Sen görmeseydin de yazmasaydın da yarıya gelmeden anladım ben bu adamın başkasını sevdiğini. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı yani. Birilerine her koşulda güvenmek de bu kadar kolay olmamalı. Hepimiz aşık oluyoruz, gerçekten seviyoruz. Belki birlikte oluyoruz, bir çok fedakarlık yapıyoruz. Ama şunu yaptı bunu yaptı, neden yaptı demiyoruz. hayat devam edşyor deyip yolumuza bakıyoruz. Bu bile böyle yaptıysa başkası neler yapar diyorsun. Bunca şeyi yaşayan sensin, yaşatan başka biri... Ama bir başkası da aynı şeyleri yapacak diye bir kanun yok. Anlattığın adamın da elle tutulur, güvenilir hiç bir yanı yok. Sen buna bile iyi gözle bakmışsın resmen... Düşünme yahu. Git başkasını bul kendine. Sanki gezegendeki tek erkek bu. Adam demiyorum bak. Adam gibi biriyle olursan hem çok kolay seversin hem de üzülmezsin. Öbürü aklına bile gelmez...

Bu tepkiyi alacagimi biliyordum ama su an o zamanlar yaşadıklarımi anlatmam o kadar zor ki ... Gerçekten çok ama çok iyi bir insandı herkese melek gibi davranıyordu , bana niye yaptı bunları anlamadım.O başkasının da çok önceden beri olduğunu sanmıyorum , tek bildiğim o kesinleşince beni kovmuş iste

Bu adam melek olsa sana böyle davranmaz. Kafanda yarattığın adama aşıksın sen. Gerçek adam çok daha farklı ve acımasız. Ne var yani bu kadar bir Erkeğin üstüne gidecek, kusura bakma da kovdurana kadar uğraşmışsın. Şnşallah güzel insanlar çıkar karşına, Kadir Kıymet bilen, sevilmeyi hak eden... O zaman bu yaşadıklarını hatırladıkça güler geçersin...

Üzgünüm ama bu adam seni hiçbir zaman hayatına almamış,hić sevmemiş saygı da duymamış. seninle boşluk doldurmuş sadece oteki kizı da garantileyince seni evden de uzaklaştirmiş. Boşver bu adamı düşünme ve üzülme sana deger veren biriyle ol.şansın bol olsun

yaşınız henüz genç. bu ilişki de gereken özellikleri asla taşımamış.
adam itmiş arada canı istemiş çekmiş, canı istemeyince tekrar itmiş ve ne yazık ki siz tüm bunlara da gönüllü olarak evet demişsiniz.

çoğu genç kızın böyle hikayeleri var dolayısıyla benim de var.
geriye dönüp bakınca tabirimi mazur görün "ben köpek gibi peşine koşmuşum" sadece.
eh biz değerimizi bu derece düşürünce, egomuzu yerle yeksan edince elin oğlu daha beterini yapar ve sesimizi de çıkaramayız.

özlemi filan boşverin. çoğumuzda var düşününce iç çektiğimiz uzakta olan biri. ne mutlu ki özlemekten ölen yok.
bu sayfayı kapatmazsanız öngördüğüm şeyleri sıralayayım:
1- dönecek umuduyla bekleyip karşınıza çıkan belki de sizi çok mutlu edecek herkesi uzaklaştıracaksınız.
2- değil bir kere 1000 kere bile dönse ne tavrı ne tarzı şu an olduğundan farklı olmayacak ve siz yıprandıkça yıpranacak, battıkça batacaksınız
3- sonuç yine ayrılık olur her türlü çünkü bu kişi öyle emin olunabilecek, sırt dayanabilecek biri değil.
4- ve tüm bunlardan sonra yıllar geçmiş olacak, siz yaşınızı almış ve pek çok şeye fazlasıyla geç kalmış olacaksınız.

şimdiden dönün, giden yıllar asla geri gelmiyor.
ve ilişkiler hakkında öğrendiğim şeylerden biri de gerçekten seven erkeğin ne kadar yoğun olursa olsun sevdiği kadını görmeden duramayacağı ve habersiz bırakmayacağıdır. yoğun yoğun da ne yani? sanırsın Cern'de parçacık çarpıştırıyor. peh...

Teşekkür ederim yorumlarınız icin.Ama yazdığım gibi salaklik yaptığımı ben de farkındayım ama olmadı beceremedim duygularıma hakim olmayı. Aşk gerçekten salaklastiriyor insanı .O kadar çok seviyordum ki .O da ilk baslarda o kadar iyi davranıyordu ki ... Hayatını da biliyordum işten eve evden ise gidip geliyordu.Yeni mezun stresli normaldir dedim böyle bir dönemdeyken o biraz sabretmek istedim bu kadar vicdansiz olabileceği hiç gelmedi aklıma hiç.
Yaklaşık 1 senemin içine etti zaten devamı gelsin istemiyorum,tek istediğim bitsin artık şu içimdeki huzursuzluk ,mutsuzluk,özlem adını bile Hatırlamayayim

Anlamadığım da bu zaten ilişkiye hazır değilse başkasını bu kadar çabuk kabullendi,beni istemiyorsa neden son ana kadar umut verdi? Ben onu sevmekten başka ne yaptım ya anlamıyorum hic

Uzun oldu biraz okuyup destek verenler teşekkürler,bana dua edin lütfen .Elimden geleni yapıyorum ,farklı şeylerle ilgileniyorum sürekli arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, su sıkıntı geçsin senelerce onu beklemek istemiyorum.Zaten en güzel zamanlarımdan 1 senemi çaldı.

ne zaman istersen gelebilirsin hep bıraktığın yerdeyim ben :)) diye mesaj atti.
sadece 2 kere falan ilişkiye,sorumluluğa hazır değilim lafını duydum ama bunları söyledikten sonra sarilip öpüyordu beni

yavrucum üzgünüm ama ilk cümlede zaten anlamalıymışsın olayı.. adam sen evden çıkınca "bıraktığın yerdeyim" demiş sana.. yani ancak evde buluşuruz öpüşürüz koklaşırız anca bu olur diye bi imaj yaratmış. sen bunu görmek istememişsin sadece... ilişkiye hazır değilim sevgilim yapamam seni ama cilveleşiriz demiş yani..

Anlamadığım da bu zaten ilişkiye hazır değilse başkasını bu kadar çabuk kabullendi,beni istemiyorsa neden son ana kadar umut verdi?
o zaman herhangi biriyle ilişkiye değil kuzucum malesef seninle bi ilişkiye hazır değilmiş demekki.. ve sana yazdıklarından yani senin anlattığın kadarıyla anladığım öyle bi umut da vermemiş. kovmaktan beter etmiş gel-gitleriyle ve en sonunda da kovmuş..

bir daha birini sevmek mi tövbe. O bile bunu yaptıysa bana diğerleri kimbilir ...
Gururum çok kırık, kalbim çok ağrıyor ,Allah'im geçsin artık nolur geçsin eski günlerime döneyim,onu tanımadığım mutlu olduğum gunlere.
onun gibi biri derken ? sen adamı melek yapmışsın gözünde ama sana değer vermeyen biriymiş.. ama herkes aynı olacak diye bi kural kaide yok. yani pekala karşına seni çok sevecek değer verecek hayırlı biri çıkıcak emin ol.
ve son olarak, geçicek merak etme.. kısa süre sonra hem de.. bu süre içinde sen de onu sosyal hesaplardan takip etme görme duyma haber alma.. azalıcak biticek ve sen üzüldüğüm ağladığım kişi bu muymuş yani diye kendi kendine gülüceksin...

ben böyle bir adama 5 yılımı harcadım 5! en sonunda ne yakın arkadaşımla evlendi! bırakın düşünmeyi yol yakınken kurtulmuşsunuz alalh aşkına, resmen sizden faydalanmaya çalışmış bakmış yok olmayacak ilişkiye hazır değilim demiş. değmez üzüntünüze sevginize acınıza hiç birşeye hemde, şimdi çok zor gelecek biliyorum ama geçecek! bu kadar emin söylüyorum çünkü öyle br güzel geçti ki birdaha karşıma çıkan insanın nyetini direk anlar oldum.. üzülmeyin demek boş biliyorum, yaşayın acınızı ama tez zamanda kendinizi toparlayıp yolunuza bakın.. egosunu tatmin etmek için sizin sevginizi kullanan bir adamı uzaktanda olsa yüceltmeyin sevginizi hak eden birine saklayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…