Dayanamıyorum artık mesanede 5 mm taş var

Evremmm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
247
70
31
Bir buçuk ayı geçti belki hala taş düşmedi 5 mmlik bir taş var mesanemde her gün özellikle sabahları üşüme titreme bulantı ve şiddetli ağrılarla başlıyorum güne. Gilaburu suyu kullanıyorum çayını kullanıyorum aksatmiyorum yarın tekrar tomografi çekmeye gidicem inşallah hareketlenme vardır ama ağrılarda hiç azalma yok neler cektim anlatamam artık psikolojim de bozuldu çok uzun bir süre değil mi bu nolur biseyler söyleyin

Çok geçmiş olsun. Maalesef hiçbir şey yapamıyorlar müdahale edecek boyutta olmayınca. Hamile kaldığımdan beri 3 tane taş düşürdüm ve biri 1 cm yakındı. Neler çektim bir Allah bir ben bilirim...
Bol bol su için ben sadece bunu yapabilmiştim. ve eğer içebiliyorsanız hamile değilseniz maydanoz kaynatın. onu da bol bol için

Aa çok geçmiş olsun size de peki ne kadar sürdü dusurmeniz 1 buçuk 2 ay taş için uzun bir süre mi vucuda başka zarar verir mi yoksa düşürene kadar bekliyim mi

Aa çok geçmiş olsun size de peki ne kadar sürdü dusurmeniz 1 buçuk 2 ay taş için uzun bir süre mi vucuda başka zarar verir mi yoksa düşürene kadar bekliyim mi
bir ayı geçti benimki. idrar yolu enfeksiyonu da yapmıştı bende. bebek açısından bu sorun olmuştu ilaç kullanmıştım devamlı ama taşı düşürüne kadar beni bitirmişti. hem kadın doğum hem üroloji beraber takip etmişti ama sadece bakıyorlardı bebek iyi mi böbrek şişiyor mu. biraz böbrekte şişme olmaya başlamıştı. şimdi ayda bir sürekli kontrol ediliyor. hamile olmasam bu kontrolü bile yapmayacaklardı

Çok geçmiş olsun o kadar üstün körü bakıyorlar ki kaç kere doktora gittim taş olduğu halde yok dediler biraz ayrıntılı bakınca he evet varmış diyorlar bu sağlık mevzusu ne kadar basite alıyorlar bende öldüm öldüm dirildim sürekli sanki tansiyon düşüklüğü oluyor gibi üşüme titreme geliyor arada. Bir de mide bulantısı çok oluyor aşırı zorlaniyorum ya hayattan bezdim gercekten

ya maalesef taş büyük olmayınca bir şey yapamıyorlar. kendiliğinden düşmesini bekliyorlar

Bence acilen doktora gidip tomografi cektirin , taş oldugu yerde enfeksiyon kapma ihtimali var bende taş düşmeyip yolu tıkamıştı ve bu ciddi bişey. Kendi kendine düşemeyeceği anlasıldı acilen yatırmışlardı hastaneye.

Yatınca hastaneye nasıl dusurduler

Babam ben bildim bileli tas dusurur, kum doker. Bu konunun ehli bir profun (şarlatanlardan degil) tavsiyesi ile Gilaburu serbeti icmeye basladi, loman hekimlerde / aktarlarda / eczanelerde 1 litrelik şişelerde satiliyor. Sabah aksam 1 su bardagi iciyor asagi yukari ikinci sisenin sonlarina dogru tasi dusmus oluyor, tavsiye ederim. Tadi guzel zaten icilmeyecek birsey degil meyve suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…