dayanamıyorum artık alerjiden yüzde yüz kurtulan varmı?

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Arkadaşlar mart geldi benim alerji çilem başladı ama o kadar fazlaki ne ders çalışabiliyorum ne bişeye odaklanabiliyorum sürekli hapşırma burun akması gözyaşı artık dayanamıcak durumdayım doktora gidip ilaç almak faydalımıdır ne dersiniz

Geçici fayda sağlar, uzun vadede o ilaçlar yüzünden bir de böbreğinizden, karaciğerinizden çekersiniz.

Alerji vefalı bir dosttur, sizi hiçbir zaman terk etmez.

Kurtulduğunuzu sanırsınız bazen yıllarca sorun yaşamazsınız.

Ama ölmez, en fazla uyur maalesef.

Bu arada...

Özellikle baharda eve girer girmez üstünüzü değiştirip duş almayı ihmal etmeyin.

Eşimde aynı durumda, elimden bişey gelmiyor oyüzden çok üzülüyorum İlaç ve burun spreyi kullanıyor göz damlasıda var ama banamısın demiyor. Keçiboynuzu özü iyi gelirmiş sabah akşam bir iki kaşık yiyor bakalım yeni başladık faydası olur inşallah. Deneyin isterseniz keçiboynuzunu

Dışarıya ne kadar az çıkarsan o kadar rahat edersin.
öyle bişey mümkün değil ne yazıkki hergün okulum var ayrıca evdede rahat degilimki akşamları daha çok çekiyorum hatta

evet ilaçlardan endişeliyim o yüzden danışmak istedim bikere yakalandıkmı kurtulunmadıgınıda ögrendim gelir gelmez duşu denicem teşekkür ederim

Tabii ki ilaç faydalı, vakit kaybetmeden git hemen... Canım alerji ilaçlarım benim, onlar olmasalar ben ne yapardım
herhangi bi yan etkisi varmı canım bide tamamen bu sıkıntıları kaldırdımı

üzüldüm eşinizede çünkü öyle illet bişeyki yaşayan bilir teşekkür ederim bende denicem en kısa zamanda

Daha once gittiğimiz bir doktor sizin gibi allerjisi olan arkadasım a 1 ay boyunca sabah aksam 1 bardak kefir içmesini söylemişti. Denemekten birsey kaybetmezsiniz. Neticede kefir çok çok sağlıklı bir icecek. Arkadasım faydası da oldu demişti. Kimbilir belki sizede iyi gelir. Çok gecmis olsun

benim esimin de alerji sorunu var ilac kullaniyor.ilaclar konusunda esim dikkatlidir.zarari olsaydi kullanmazdi.burun spreyi ve hap kullaniyordu.doktora gitseniz iyi olur.alerji bahari ve yazi insana zehir eder.

Benimkide keşke bahar alerjisi olsaydı. İnanın bunu tercih ederdim yani.
Burun kaşıntısına çareniz varsa bana da söyleyin spreyler işe yaramıyor

Biri alerjimi dedibenim de var bahar alerjim şuanda çok hastayım zaten bugün iki doktora gittim biri Kbb biri göğüs hastalıkları sesim kısık boğazım ağrıyor hspşırık tıksırık vs hiç bişey yok dediler Utanmasalar taş ginizin diceklerde sesim kısık ya utandılarkurtulman zor değil iyi bir doktora bakar yalnız çok iyi bi doktor nerrdeee

çok teşekkür ederim bende burdan duydugum her tavsiyeyi denicem..

benim esimin de alerji sorunu var ilac kullaniyor.ilaclar konusunda esim dikkatlidir.zarari olsaydi kullanmazdi.burun spreyi ve hap kullaniyordu.doktora gitseniz iyi olur.alerji bahari ve yazi insana zehir eder.
hemde ne zehir bıktım artık en iyisi doktora gitmek o zaman sağolun

Benimkide keşke bahar alerjisi olsaydı. İnanın bunu tercih ederdim yani.
Burun kaşıntısına çareniz varsa bana da söyleyin spreyler işe yaramıyor
burun kaşıntısını bilmiyorum da bendede aşırı boğaz kaşıntısı var oda fena bişey elimi sokup kaşıyasım var

Ahhh ahhhh bende aynı durumdayım bebek tedavisi gördüğüm için ılac da alamıyorum. Berbat birsey annemde alerji hastası o 5 yıl aşı vuruldu şimdi yok denilecek kadar az.ileride bende tedavi olucam inş. Artık mendilsiz dolaşmak Istiyorum......

Kullandığın süre içerisinde sıkıntıları kaldırır, bıraktıktan bir süre sonra şikayetler yeniden başlar...Ben yılın 6 ayı kullanmak durumundayım.

Bir yan etkisi olmaz, ilaç endişeni çok iyi anlıyorum ancak alerji karaciğere daha fazla zarar veriyor. Araştırdığında benim gibi pes edip ilaca başlayacaksın muhtemelen. Önce bir doktora git, ne durumdasın bunu anlayalım. Hatta bir araştırma hastanesinin alerji kliniğine gidip test yaptır, eğer polen alerjisi orada çıkarsa duyarsızlaştırma için aşı yapacaklar bu şekilde daha rahat edersin.Benim için aşı mümkün değil ne yazıkki

benimde bu havalarda cilt alerjim deliriyor.egzama denen başımın belası yakamı bırakmıyor annemdede liken planus denen cilt alerjisi var oda bu havalarda oluyor.ben kurtulabilmiş değilim.ellerimdeki egzama beni çok üzüyor

Benimde sigara alerjim var kokusunu duyduğumda evde biri balkonda bile icse ev kokuyo üstüne sinmiş oluyor mesela kulluk disarda dursun balkonda doluysa o koku kapi arasndn bile içeri giriyor uyuyamiyorm oksuruyorm sanki kulu yutmusum bogazimda gibi pis kokuyo.çaresi de bulamadım idamapparfümsskiyorm oda belli bi sure sonra oksurtuyo .ilaç kullanmamak için cabaliyorm çünküilaclarin zarari var uzun surede.
Sizin iiçinde genellikle bahar alerjisi yeşillik çok olan yerde fazla olur arkadasimda bahar vardi oda maske takip geziyordu birde o sürekli kasiniyodu yesilde krem filan sürüyordu .ilaç kullaninca çok rahatti bahar geçene kadar 3 ay ilaç kullanin ama ilaç kullanırken bol yoğurt ve su için ilacin yan etkilerini bir nebze atmis olursunuz.

Çok geçmiş olsun. Doktora gidip önce bir test yaptır derim test sonucun uygun çıkarsa aşı tedavisi olursun ve çok rahatlarsın ben doktorum sayesinde çok rahat geçiriyorum çocuğum ve bende var

canım merhaba.çok geçmiş olsun.ersağ bende kullanıyorum.yağ çözü ve genel temizliği egzamama sorun teşkil etmiyor şükür.ama damla konsantresi egzamamı delirtiyor.egzamam için dut kurusu kürü uyguladım şuan şükür geçtiler ama dikkat ediyorum eğer dikkat etmesem çıkar biliyorum.liken planus annemin bacaklarında var.mevsim geçişlerinde alerjisi çoğalıyor maalesef.

Ilkbahar ve sonbahar bir de stresli dönemler alerjinin en sevdiği dönemler..
doktorum bunu adeta bir şeker hastalığı gibi kabul etmen gerekir bu hayatinin bir parcasi demisti.
dışarı cikmamak olmuyor hele ki okuyan, çalışan biri iseniz..
bu açıdan o dönemlerde ilaç, iğne veya kriz anlarında serum... doktor hangisine yönlendiriyor ise kullanmanizi tavaiye ederim. Bobrek ve karaciğeri zayiflatiyor elbetteki ancak senede iki sefer yada üç sefer sizi kurtaracaktir. Bazen ilac tedavisi yeterli bir cevap vermiyor bu durumlarda kesinlikle acil müdaheleye basvurun ki daha konforlu bir hayat sürun. yeri geliyor kortizon kullanmak durumunda kaliyorsunuz ancak bu korkulacak bir sey değil.

merhaba ,, istanbul da beşiktaş ta devlet hastanesi sait çifçi hastanesi ni mutlaka gidin,, bayan bi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…