- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Arkadaşlar mart geldi benim alerji çilem başladı ama o kadar fazlaki ne ders çalışabiliyorum ne bişeye odaklanabiliyorum sürekli hapşırma burun akması gözyaşı artık dayanamıcak durumdayım doktora gidip ilaç almak faydalımıdır ne dersiniz
öyle bişey mümkün değil ne yazıkki hergün okulum var ayrıca evdede rahat degilimki akşamları daha çok çekiyorum hattaDışarıya ne kadar az çıkarsan o kadar rahat edersin.
evet ilaçlardan endişeliyim o yüzden danışmak istedim bikere yakalandıkmı kurtulunmadıgınıda ögrendim gelir gelmez duşu denicem teşekkür ederimGeçici fayda sağlar, uzun vadede o ilaçlar yüzünden bir de böbreğinizden, karaciğerinizden çekersiniz.
Alerji vefalı bir dosttur, sizi hiçbir zaman terk etmez.
Kurtulduğunuzu sanırsınız bazen yıllarca sorun yaşamazsınız.
Ama ölmez, en fazla uyur maalesef.
Bu arada...
Özellikle baharda eve girer girmez üstünüzü değiştirip duş almayı ihmal etmeyin.
herhangi bi yan etkisi varmı canım bide tamamen bu sıkıntıları kaldırdımıTabii ki ilaç faydalı, vakit kaybetmeden git hemen... Canım alerji ilaçlarım benim, onlar olmasalar ben ne yapardım
üzüldüm eşinizede çünkü öyle illet bişeyki yaşayan bilir teşekkür ederim bende denicem en kısa zamandaEşimde aynı durumda, elimden bişey gelmiyor oyüzden çok üzülüyorumİlaç ve burun spreyi kullanıyor göz damlasıda var ama banamısın demiyor. Keçiboynuzu özü iyi gelirmiş sabah akşam bir iki kaşık yiyor bakalım yeni başladık faydası olur inşallah. Deneyin isterseniz keçiboynuzunu
Arkadaşlar mart geldi benim alerji çilem başladı ama o kadar fazlaki ne ders çalışabiliyorum ne bişeye odaklanabiliyorum sürekli hapşırma burun akması gözyaşı artık dayanamıcak durumdayım doktora gidip ilaç almak faydalımıdır ne dersiniz
çok teşekkür ederim bende burdan duydugum her tavsiyeyi denicem..Daha once gittiğimiz bir doktor sizin gibi allerjisi olan arkadasım a 1 ay boyunca sabah aksam 1 bardak kefir içmesini söylemişti. Denemekten birsey kaybetmezsiniz. Neticede kefir çok çok sağlıklı bir icecek. Arkadasım faydası da oldu demişti. Kimbilir belki sizede iyi gelir. Çok gecmis olsun
hemde ne zehir bıktım artık en iyisi doktora gitmek o zaman sağolunbenim esimin de alerji sorunu var ilac kullaniyor.ilaclar konusunda esim dikkatlidir.zarari olsaydi kullanmazdi.burun spreyi ve hap kullaniyordu.doktora gitseniz iyi olur.alerji bahari ve yazi insana zehir eder.
burun kaşıntısını bilmiyorum da bendede aşırı boğaz kaşıntısı var oda fena bişey elimi sokup kaşıyasım varBenimkide keşke bahar alerjisi olsaydı. İnanın bunu tercih ederdim yani.
Burun kaşıntısına çareniz varsa bana da söyleyin spreyler işe yaramıyor
öyle bişey mümkün değil ne yazıkki hergün okulum var ayrıca evdede rahat degilimki akşamları daha çok çekiyorum hatta
evet ilaçlardan endişeliyim o yüzden danışmak istedim bikere yakalandıkmı kurtulunmadıgınıda ögrendim gelir gelmez duşu denicem teşekkür ederim
herhangi bi yan etkisi varmı canım bide tamamen bu sıkıntıları kaldırdımı
canım merhaba.çok geçmiş olsun.ersağ bende kullanıyorum.yağ çözü ve genel temizliği egzamama sorun teşkil etmiyor şükür.ama damla konsantresi egzamamı delirtiyor.egzamam için dut kurusu kürü uyguladım şuan şükür geçtiler ama dikkat ediyorum eğer dikkat etmesem çıkar biliyorum.liken planus annemin bacaklarında var.mevsim geçişlerinde alerjisi çoğalıyor maalesef.Merhaba bende 3yil oncesi liken planusa yakalandim.isinlar kortizonlar vs tam gecti derken illet geri geliyor.cok sukur sagligima kavustum fakat derin izleri zamanla gececek.sakin reklam olarak algilama arkadisimin israri uzerine ersagin tenime deydigi her urunu nu aldim.ilk basta kandirildim zannettim fakat dogru kullanmayi ogrendikten sonra cok sukur sagligim geri geldi.dogrudan satis oldugundan uye oldum ve .ihtiyaclarimi ilactan daha uyguna getirdim.beni goren herkeze tavsiye ettim sagligimin bana kazanc sagliyacagini hic dusunmemistim.sizede tavsiyem kesinlikkle kullanin .suan sacimdan tirnagima kadar bitkisel urun cok sukur
merhaba ,, istanbul da beşiktaş ta devlet hastanesi sait çifçi hastanesi ni mutlaka gidin,, bayan bi drArkadaşlar mart geldi benim alerji çilem başladı ama o kadar fazlaki ne ders çalışabiliyorum ne bişeye odaklanabiliyorum sürekli hapşırma burun akması gözyaşı artık dayanamıcak durumdayım doktora gidip ilaç almak faydalımıdır ne dersiniz