- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.792
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Kizlar bu ay basimdan baya hastalik gecti antibiotik kullandim yumurtlama gununu degerlendirmistik olmuyor diye onemsemedim... Yumurtlama gununden beri hafiften agrilar vardi ve anlik bas donmeleri goz kararmalari neyse antibiotikten kaynakli mantar oldum 3 gun travogen kullandim 4 gundur de gynflor kullaniyorum ama son zamanlarda kasiklarimdaki gerilme tarzi agrilar sizlama seklinde iki yumurtaligimda (solda daha cok ) artti bugun adet gunumdu olmadim ( antibiotik geciktirmis olabilir )
Goguslerimde batma oluyor ( adete yakin hep agrir uclari yanardi)
Adet belirtilerim 1 hafta oncesinden baslar ama bugun basladi.
Bu.kasik kramplari kafamicok karistirdi acaba diyorum mantar ilaclari iltihabi disari atmak icin gerilme tarzi agrilar yaparmi???
Cnku coook akintim var ve rahim disari.atmak icin geriliyor olabilirmi cevaplarsaniz sevinirim...
Yarin olmazsam test yapicam ama ilaca da bagli olabileceginden size sorayim dedim...
Goguslerimde batma oluyor ( adete yakin hep agrir uclari yanardi)
Adet belirtilerim 1 hafta oncesinden baslar ama bugun basladi.
Bu.kasik kramplari kafamicok karistirdi acaba diyorum mantar ilaclari iltihabi disari atmak icin gerilme tarzi agrilar yaparmi???
Cnku coook akintim var ve rahim disari.atmak icin geriliyor olabilirmi cevaplarsaniz sevinirim...
Yarin olmazsam test yapicam ama ilaca da bagli olabileceginden size sorayim dedim...