Dayanamadım size bir yazayım dedim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktora git canım hormanlarına ve vitamin degerlerine baktır.. eksiklik olabilir

Dalgınlık ve dikkat toplama eksikliği yaşıyorsun.Fizyolojik ve psikolojik olma ihtimali var.Et yemiyorsan ve başka yerden bu açığı kapatamıyorsan (tam anlamıyla olmaz) bu da etkiliyor.Bende et yemeklerini hiç sevmiyorum(hatta nefret derecesindeyim) ama köfte şeklinde yada bol baharatlı bir şekilde tüketmeye çalışıyorum.Fizyolojik olup olmadığını anlamak için testler yaptırabilirsin.Psikolojik açıdan; eğer son zamanlarda zihnin sürekli meşgulse,herhangi bir sıkıntın varsa bu da insanda dikkat eksikliğine yol açar.Beslenmene ve uyku düzenine dikkat edersen eğer,hem bedensel hemde zihinsel olarak rahatlarsın.Geçmiş olsun.

Ayy kızlar çok sağolun hepnizi tek tek etiketleyemiyorum iki seksen uzanmışım özel döneme girdim işe gidemedim:) annem de diyor belki bu yüzden sen böyle oldun kanın iyice düştü diyor vücut boyle tepkiler verdi.. yazılım ve grafik işiyle ilgileniyorum çok yogun calısyorum bu aralar öyle oluyor ki yemek yemeği bile unutuyorum iş yemekleriyle geçiştiriyorum üstüne birde maalesef sigara kullanıyorum iyice dirençsizleştim bir de nişanlılık sitresi kafamda hep deli deli sorular sitresler.. dahileye haftaya gidicem..
bir arkadaş troitlerden bahsetmiş bizim ailede genetik var ölçtürmüstüm o gün boğazlarım çoo ağıyorduk çok üsük çıkmıştı tekrar bir hafta sonra ölçtürmüştüm normal değerlerde gözüktü öyle daha gitmedim
yumurtalıklarımada baktırmıstim erken adet olmuştum hatta konu bile açmıstim çok şükür onlarda normal çıkmıştı doktor sitrese bağlamıştı..
et konusunda çevremdekiler çok üstume geliyor azcık rengim solsa et yemiyorsun ya ondan ileride çocugunu bile etkiler falanlar filanlar diyorlar psikolojimi bozdular hep.. ben de bişe olsa hep ona bağlamaya başladım..
Sebzede hiç ayırt etmem Allah ne verdiyse yerim valla haftaya bir gideyim ondan sonra dikkat edicem herşeyin başı sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…