Kızlar herkese merhaba
Telden yazıyorum, imla hatalarımdan dolayı şimdiden özür..
Sağlık sorunu gibi gözüksede benim ki dert aslında..
Çok unutkan olmaya başladım ... unutkanlık mı? dalgınlık mı karar veremiyorum?
Daha öncede buna benzer bir konu açmıstım aylar öncesinde ama düzelmiştim ta ki 1 haftadır yine kötüyüm..
Dün iş yerinde hiç yapmayacağim bir hata yaptım dalgınlığım yüzü de .. az daha rezil oluyorduk son anda yırttık.
2 gün öncesinde de eve geldim işten üstümü çıkardım kirliye attım sanıyorum gitmişim çöp kutusuna atmısım banyodaki
vee işin kötüsü 1 saat sonra banyoya gittim çöpe bir şey koyacaktım o zaman farkettim onu ne ara oraya atığımı hatırlayamadım.. beyaz tenliyim zaten ama bu aralar herkes bana rengin çok soluk diyor
İşim ve özel hayatım çok sitresli bir dönemde ondan mıdır.. yoksa başka bir şey mi? Sizde de oluyor mu? Doktora mı gitmeliyim.. bir huyum var iyice kötü olmadan doktora gitmem malum toplum olarak en büyük sorunumuz..
daha öncede demiştim vejetryanım doğuştan et balık tavuk tadını bilmiyorum ceset gibi göruyorum midem kaldırmıyor.. acaba ondan mı? Anneme söyledim direk ona bağladı..
Çok uzun oldu ama bu kadar insanı bir arada bulamam :) size de oluyor mu? Bu yüzden doktora giden var mı? Şimdiden teşekkürler herkese.