Dayanamadım size bir yazayım dedim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar herkese merhaba
Telden yazıyorum, imla hatalarımdan dolayı şimdiden özür..
Sağlık sorunu gibi gözüksede benim ki dert aslında..

Çok unutkan olmaya başladım ... unutkanlık mı? dalgınlık mı karar veremiyorum?
Daha öncede buna benzer bir konu açmıstım aylar öncesinde ama düzelmiştim ta ki 1 haftadır yine kötüyüm..
Dün iş yerinde hiç yapmayacağim bir hata yaptım dalgınlığım yüzü de .. az daha rezil oluyorduk son anda yırttık.
2 gün öncesinde de eve geldim işten üstümü çıkardım kirliye attım sanıyorum gitmişim çöp kutusuna atmısım banyodaki :KK43: vee işin kötüsü 1 saat sonra banyoya gittim çöpe bir şey koyacaktım o zaman farkettim onu ne ara oraya atığımı hatırlayamadım.. beyaz tenliyim zaten ama bu aralar herkes bana rengin çok soluk diyor :KK43:

İşim ve özel hayatım çok sitresli bir dönemde ondan mıdır.. yoksa başka bir şey mi? Sizde de oluyor mu? Doktora mı gitmeliyim.. bir huyum var iyice kötü olmadan doktora gitmem malum toplum olarak en büyük sorunumuz..
daha öncede demiştim vejetryanım doğuştan et balık tavuk tadını bilmiyorum ceset gibi göruyorum midem kaldırmıyor.. acaba ondan mı? Anneme söyledim direk ona bağladı..
Çok uzun oldu ama bu kadar insanı bir arada bulamam :) size de oluyor mu? Bu yüzden doktora giden var mı? Şimdiden teşekkürler herkese.
doktora git canım hormanlarına ve vitamin degerlerine baktır.. eksiklik olabilir

Kızlar herkese merhaba
Telden yazıyorum, imla hatalarımdan dolayı şimdiden özür..
Sağlık sorunu gibi gözüksede benim ki dert aslında..

Çok unutkan olmaya başladım ... unutkanlık mı? dalgınlık mı karar veremiyorum?
Daha öncede buna benzer bir konu açmıstım aylar öncesinde ama düzelmiştim ta ki 1 haftadır yine kötüyüm..
Dün iş yerinde hiç yapmayacağim bir hata yaptım dalgınlığım yüzü de .. az daha rezil oluyorduk son anda yırttık.
2 gün öncesinde de eve geldim işten üstümü çıkardım kirliye attım sanıyorum gitmişim çöp kutusuna atmısım banyodaki :KK43: vee işin kötüsü 1 saat sonra banyoya gittim çöpe bir şey koyacaktım o zaman farkettim onu ne ara oraya atığımı hatırlayamadım.. beyaz tenliyim zaten ama bu aralar herkes bana rengin çok soluk diyor :KK43:

İşim ve özel hayatım çok sitresli bir dönemde ondan mıdır.. yoksa başka bir şey mi? Sizde de oluyor mu? Doktora mı gitmeliyim.. bir huyum var iyice kötü olmadan doktora gitmem malum toplum olarak en büyük sorunumuz..
daha öncede demiştim vejetryanım doğuştan et balık tavuk tadını bilmiyorum ceset gibi göruyorum midem kaldırmıyor.. acaba ondan mı? Anneme söyledim direk ona bağladı..
Çok uzun oldu ama bu kadar insanı bir arada bulamam :) size de oluyor mu? Bu yüzden doktora giden var mı? Şimdiden teşekkürler herkese.

Dalgınlık ve dikkat toplama eksikliği yaşıyorsun.Fizyolojik ve psikolojik olma ihtimali var.Et yemiyorsan ve başka yerden bu açığı kapatamıyorsan (tam anlamıyla olmaz) bu da etkiliyor.Bende et yemeklerini hiç sevmiyorum(hatta nefret derecesindeyim) ama köfte şeklinde yada bol baharatlı bir şekilde tüketmeye çalışıyorum.Fizyolojik olup olmadığını anlamak için testler yaptırabilirsin.Psikolojik açıdan; eğer son zamanlarda zihnin sürekli meşgulse,herhangi bir sıkıntın varsa bu da insanda dikkat eksikliğine yol açar.Beslenmene ve uyku düzenine dikkat edersen eğer,hem bedensel hemde zihinsel olarak rahatlarsın.Geçmiş olsun.

Ayy kızlar çok sağolun hepnizi tek tek etiketleyemiyorum iki seksen uzanmışım özel döneme girdim işe gidemedim:) annem de diyor belki bu yüzden sen böyle oldun kanın iyice düştü diyor vücut boyle tepkiler verdi.. yazılım ve grafik işiyle ilgileniyorum çok yogun calısyorum bu aralar öyle oluyor ki yemek yemeği bile unutuyorum iş yemekleriyle geçiştiriyorum üstüne birde maalesef sigara kullanıyorum iyice dirençsizleştim bir de nişanlılık sitresi kafamda hep deli deli sorular sitresler.. dahileye haftaya gidicem..
bir arkadaş troitlerden bahsetmiş bizim ailede genetik var ölçtürmüstüm o gün boğazlarım çoo ağıyorduk çok üsük çıkmıştı tekrar bir hafta sonra ölçtürmüştüm normal değerlerde gözüktü öyle daha gitmedim
yumurtalıklarımada baktırmıstim erken adet olmuştum hatta konu bile açmıstim çok şükür onlarda normal çıkmıştı doktor sitrese bağlamıştı..
et konusunda çevremdekiler çok üstume geliyor azcık rengim solsa et yemiyorsun ya ondan ileride çocugunu bile etkiler falanlar filanlar diyorlar psikolojimi bozdular hep.. ben de bişe olsa hep ona bağlamaya başladım.. :KK43:
Sebzede hiç ayırt etmem Allah ne verdiyse yerim valla haftaya bir gideyim ondan sonra dikkat edicem herşeyin başı sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X