- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
-
- Konu Sahibi Meyveliturta19
İste .. ama benim psikolojimi bozdular.. neyi unutsam et yemiyorum ona bağlıyorlar nişanlımın annesi bile başladı.. kızı et ye doktora gidelim söyle böyle bir o eksikti.. çevremdekileri yüzünden bunamıs gibi hissediyorum kendimiBen neyi nereye koydugumu unuturum, yatamdan kalkar mutfaga giderim mesela vardigimda niye geldimi unuturum,bu gibi unutkanliklar olur. Ama hep olur, arada sirada degil, herkeste oluyodur heralde
Aman takma bence, ben tavuk da yerim ette, bende herseyi unuturum, benimde demir vitamini eksikligim var ondanmikiİste .. ama benim psikolojimi bozdular.. neyi unutsam et yemiyorum ona bağlıyorlar nişanlımın annesi bile başladı.. kızı et ye doktora gidelim söyle böyle bir o eksikti.. çevremdekileri yüzünden bunamıs gibi hissediyorum kendimi
Acaba rengimin beyaıgı dudak kenarlarım falan beyaz oluyor bazen ondan olur mu ki.sBence B12 eksikliğin var, bir doktora gidip kan tahlili yaptır canım. Bende vardı önceden ve senin yaşadıklarını ben de yaşadım.. Mutlaka git yaptır ihmal etme.
Unutkanlık için de post it veya ajanda tut en ufak şeyde :))
Evet olabilir hatta çok mümkün, demir eksikliği veya kansızlık da olabilir ama hepsinin çaresi var sadece gidip ölçtürün mutlaka. Ben dediğim gibi yaşadığım için anlayabiliyorum.Acaba rengimin beyaıgı dudak kenarlarım falan beyaz oluyor bazen ondan olur mu ki.s
o halsizlik bende de çok var özellikle malum günlerde.. bizim aile hekimi sağolsun hiç ilgilenmiyor ben dahileye haftaya alayım o zaman kanımı ölçtüreyim sağolasın.. inşallah geçerEvet olabilir hatta çok mümkün, demir eksikliği veya kansızlık da olabilir ama hepsinin çaresi var sadece gidip ölçtürün mutlaka. Ben dediğim gibi yaşadığım için anlayabiliyorum.
Ben mesela ayakta bile duramıyordum sürekli yorgun gibi oluyordum ayaklarım tutamıyordu ayakta beni, yataktan kalkmak istemiyordum falan. Vitamin hormon ve kan testlerini yapacaktır doktor mutlaka bu sorunlarınızı söylerseniz. Ama özellikle bu dediklerine bakmalı, dahiliye bölümüne veya aile hekimine gidebilirsin..
Benim ki daha farklı eti ceset gibi görüyorum.. ölü yer gibi hiç bir şekilde midem almıyor... hatta dokunamıyorum bile.. farketmeden yersem yerim ama biliyim ki et yedim hastahanelik bile olurum.. sağlık açısından bu durumdan rahatsızım, birde çevremdekilerin dillerinden .. diğer türlü bir sıkıntım yokVegan arkadaşım çok ama şikayet eden duymadım belki de hapla falan takviye ediyorlar bilemiyorum
Benim ki daha farklı eti ceset gibi görüyorum.. ölü yer gibi hiç bir şekilde midem almıyor... hatta dokunamıyorum bile.. farketmeden yersem yerim ama biliyim ki et yedim hastahanelik bile olurum.. sağlık açısından bu durumdan rahatsızım, birde çevremdekilerin dillerinden .. diğer türlü bir sıkıntım yok
Aynen ufak tefekti önemsemedim günlük yaşamımı etkilemeye başladıya bu bende de var son zamanlarda. ki ben ne kadar dikkatli, güçlü hafızalı biriydim. Şimdi konsantre olamama odaklanamama sorunu yaşıyorum unutkanlık da var tabi. Bende özel hayatımdaki problemlerle mi alakalı acaba diyorum
çoğu rahatsızlık böyle önemsemeyip üzerine gitmediğimizden büyüyüp daha büyük bi sorun halini alabiliyo.En iyisi si bi doktora görünün hiç bişey yoksa bile içiniz rahat ederAynen ufak tefekti önemsemedim günlük yaşamımı etkilemeye başladı