Dayanamadığım Ağrı

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
arkadaşlar bugün 3. gün olacak .
felaket derece de kuyruk sokumunda ağrım var. bitik haldeyim.
baya ele gelen bir şişlik ve morluk var.
ilk oturup kalkıyordum.
şu an kesinlikle ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum . üstüne oturmak zaten imkansız.
öyle bir ağrı ki siddeti sürekli artıyor ve artık agridan gözümün onu karariyor. sürekli otururken kalkarken agliyorum dayanamiyorum. eşim yatirip kaldırıyor.
3 saat önce gittim acile.
kil dönmesi dedi. hamileyken kil dönmesi ameliyati yapmazlar ama sen bugun genel cerrahiye git dedi.
hemen randevu aldım bugün gideceğim.
internetten biraz baktim bosaltıyorlar mış.
rahatlama oluyormuş doğumdan sonra da ameliyat yapıyorlar.
hiç başına gelen var mi ?
bosaltma yaparken aciyor mu ?
çok korkuyorum. agridan karnim kasiliyor sürekli; (

Zannetmiyorum acisin,belki hafif kesi yapildiginda ama korkutmayin kendinizi. Enfekte olmasindan cok daha yiidir kesinlikle iltihabin bosaltilmasi, emin olun caninizin acisi gececek. Gecmis olsun simdiden.

Zannetmiyorum acisin,belki hafif kesi yapildiginda ama korkutmayin kendinizi. Enfekte olmasindan cok daha yiidir kesinlikle iltihabin bosaltilmasi, emin olun caninizin acisi gececek. Gecmis olsun simdiden.
teşekkür ederim çok sağolun..
oturmam herşeyim i kaybettim şu anda.
koltuğa ellerimi koyup dizlerim yerde durabiliyorum sadece.
uyusturma yapmaz mi :KK43:

teşekkür ederim çok sağolun..
oturmam herşeyim i kaybettim şu anda.
koltuğa ellerimi koyup dizlerim yerde durabiliyorum sadece.
uyusturma yapmaz mi :KK43:

Vallahi problem olmaz demisler lokal anestezi icin. Yani doktor lokal anestezi yapip aslinda kili alabilir sanirim. https://community.babycenter.com/post/a27730609/local_anesthesia_during_pregnancy_help

Burada yazmislar bir suru ameliyat olan varmis oyle (site ingilizce) hatta lokal anestezi ile dogum yapan da var, sanirim bebege bir sey olsa oyle bir sey yapmazlardi.

Vallahi problem olmaz demisler lokal anestezi icin. Yani doktor lokal anestezi yapip aslinda kili alabilir sanirim. https://community.babycenter.com/post/a27730609/local_anesthesia_during_pregnancy_help

Burada yazmislar bir suru ameliyat olan varmis oyle (site ingilizce) hatta lokal anestezi ile dogum yapan da var, sanirim bebege bir sey olsa oyle bir sey yapmazlardi.
bende bakiyorum şu an da.
bölgesel uyusturma yapılıyormuş ama hamile olduğum icin yapar mi bilmem.
çok teşekkür ederim. tahmin edemeyeceğin bir ağrı. Allah kimseye vermesin

bende bakiyorum şu an da.
bölgesel uyusturma yapılıyormuş ama hamile olduğum icin yapar mi bilmem.
çok teşekkür ederim. tahmin edemeyeceğin bir ağrı. Allah kimseye vermesin

Cok gecmis olsun. Minik kil donmesine bile tahammul edilmiyor, sizinkini dusunemiyorum bile. Kolayliklar dilerim.

X