• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanacak gucum kalmadi napmalıyım

Düzelir diye bekledim ama o kadar çok haklisiniz ki bazen dayanmak istersin çocuğun için bende öyle yaptım
Üzgünüm canım allah seni evladını feraha çıkarsın tutunacak dalın varsa dahada durma orda daha nekadar eğilebilirsin ki kocalık yapmamış ki sana resmen ezmiş seni şidet uygulamış

Tabi istemezler onlarin katlanilmaz oğulları dile düşer zaten işe yaramaz rezil olurlar diye korkuyorlar çünkü sen orda olsan ne halt yese susarsın
Öyle canım Rabbim benim yolumuda herkesin yolunuda hayırlı kılsın allah kimseyi böyle sınamasın çok zor bazen demek kolay gelir ama yaşıyınca çok zor ozellikle evlattan ayri olmanin tarifi yok

Öyle canım Rabbim benim yolumuda herkesin yolunuda hayırlı kılsın allah kimseyi böyle sınamasın çok zor bazen demek kolay gelir ama yaşıyınca çok zor ozellikle evlattan ayri olmanin tarifi yok
Çocuğu almadinmi ona birakma iste sakın insan çocuğu olmadan yapamaz

Bak yine çok şükür sen kurtulursun millet dayakmi yemiyor kapiyami atilmiyor neler okuyoruz bıçakla saldirmalar dünyada adam kalmamış ya yeminle onlar yüzünden sağlıklı bir cocuk bile büyütmek imkansız
Allah sönümü hayr etsin o onuda yapabilecek biri defalarca beni bogmaya kalktı ve ben ağladığımda bana ağlamak benim.icin birşey iafde etmiyor abla derdi ben de ağlardım tabii oğlum gelirdi yanıma oda ağlardı o korkmasın sesizce ağlardım allah kimsenin başına vermesin

Amin banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derler birde oğlum için 4 aydır göremiyorum
Neden göremiyorsunuz, çocuğunuzu orda bırakıp baba evine mi döndünüz yoksa?
Neden böyle yapıyordu diye sormuşsunuz, sizi sevmemiş üzgünüm.

Ailesi de oda istemiyor ama benide istemiyor aslında ben de istemiyorum ama çocuğum için üzülüyorum
Onunla olduğun zaman cocugun için uzul asil ona süt bile aldırmayan baba onun yanında annesini darp eden bir baba sen daha mı iyi ileride sana kesin derdi keşke boşansaydin ki burada bile okuyoruz diyorlar keşke annem babam boşansaydi da bunları yasamasaydik

Allah sönümü hayr etsin o onuda yapabilecek biri defalarca beni bogmaya kalktı ve ben ağladığımda bana ağlamak benim.icin birşey iafde etmiyor abla derdi ben de ağlardım tabii oğlum gelirdi yanıma oda ağlardı o korkmasın sesizce ağlardım allah kimsenin başına vermesin
Allah' yardımcın olsun canım

Böyle huzursuz, şiddet ve aşşağılama olan bir ortamda sağlıklı bir birey yetişmez.. Babasını rol model olarak alıyor o çocuk.. Çocuğul için demeyn lütfen

Neden göremiyorsunuz, çocuğunuzu orda bırakıp baba evine mi döndünüz yoksa?
Neden böyle yapıyordu diye sormuşsunuz, sizi sevmemiş üzgünüm.
Iki kere aldım her defasında kapıya dayanıp beni darp ederek aldı polis geldi şikayetçi oldum en son yine almak istedim ama vermedelier

Iki kere aldım her defasında kapıya dayanıp beni darp ederek aldı polis geldi şikayetçi oldum en son yine almak istedim ama vermedelier
Uzaklaştırma kararı aldırmadınız mı?

Ailesi de oda istemiyor ama benide istemiyor aslında ben de istemiyorum ama çocuğum için üzülüyorum
Oda yani istmyrsa nie böyle yapiyo adam olsun valla bilemedm çocuk boyun büküyor kimseye aldırış etme bnce senin icindn ne yapmak qeliyosa öyle yap pişman olma

Oda yani istmyrsa nie böyle yapiyo adam olsun valla bilemedm çocuk boyun büküyor kimseye aldırış etme bnce senin icindn ne yapmak qeliyosa öyle yap pişman olma
Em çokta onundusnuyirum ama en azından şimdi oğlumun onların yanında karnı doyuyor oğlum sadece şehriye çorbası ve buğday nişastalı muhallebi yiyordu başka bsy yapamıyordum cunkub yoktu bilerek almıyordu babası annesi bulgurla büyüdük bulgur ver diyodu 1 kg getirene kafar250 gran al diyolardi

Em çokta onundusnuyirum ama en azından şimdi oğlumun onların yanında karnı doyuyor oğlum sadece şehriye çorbası ve buğday nişastalı muhallebi yiyordu başka bsy yapamıyordum cunkub yoktu bilerek almıyordu babası annesi bulgurla büyüdük bulgur ver diyodu 1 kg getirene kafar250 gran al diyolardi
Anlmdm k.bkma oqlun nrde yani kaynandami bosansan da mı orda kalıcak ailen istemio mu oqlunu

Anlmdm k.bkma oqlun nrde yani kaynandami bosansan da mı orda kalıcak ailen istemio mu oqlunu
Evliliğim boyunca iki defa aldım bi sene ailemde kaldım çocuğu gelip darp ederek aldılar bizim çocuğunuz dediler ikinci sefer tekrar böyle oldu ailem allah var istiyorlar yuvam yıkılmasın diye çok uğraştılar her defasında bizim çocuğumuz vermiyoruz dediler ailem som bi kez tekrar istedi ama vermiyorlar bir kere polis zoruyla aldım ama silahlar kavgalar ölümün eşiğine gelindi şimdi çok caresizim

Çok üzüldüm durumunuza, Allah yardimciniz olsun tez vakitte kurtarsin sizi inşallah.Bu konularda bilgim yok ama bir şekilde bir avukatla görüşemez misiniz?Mutlaka yapılacak birseyler vardır sizin için ve oğlunuz için,burda da avukat arkadaşlar vardır inşallah yol gösteren birileri çıkar🤲

Evliliğim boyunca iki defa aldım bi sene ailemde kaldım çocuğu gelip darp ederek aldılar bizim çocuğunuz dediler ikinci sefer tekrar böyle oldu ailem allah var istiyorlar yuvam yıkılmasın diye çok uğraştılar her defasında bizim çocuğumuz vermiyoruz dediler ailem som bi kez tekrar istedi ama vermiyorlar bir kere polis zoruyla aldım ama silahlar kavgalar ölümün eşiğine gelindi şimdi çok caresizim
İnsan kendi kanından canından olan parçasını hiç kimsye vrmk istemz bırakamz ama senin çok farklı karşı tarafin kendi düşünmesi lazım oqlumuz böyle bi adam evllgi bu sekildi ccgu annesine verelim bbalik görevini yapmıyor die dusunmeleri lazım ama yani bilemiom be canım alamion da oqlunu orda karnı tok ii de diosun velayetini alanda sıkıntı cikarrlr da Allah yardımcın olsun ne yazacgmida bilmiom valla çok zor:KK43:

Back
X