bunları gören olmuş mu, yoksa hayal ürünü mü? hımm baktım şöyle bir de Mehmet Baransu atmış bunu ortalığa. Tanıyorsunuz o şahsı değil mi ? Bi vekilde duydum falan demiş.
neyse ne diyordum, gören olmuş mu? onu bilmem ama biz bir Cumhurbaşkanının bir Başbakana anayasa kitapçığını fırlattığını görmüştük.
bende şaşırmaam. çünkü şu yazılanları gözönüne alırsak inanmamam mümkün değil.:)valla var mı yok mu bilmiyorum da, kimse şaşırmaz sanırım, karakteren gayette bunu yapabilecek kişilikte
OlabilirDD
Agizlarini burunlarini kirmistir:)
Hatta söylede olabilir. Kendisine oy vermediginden emin oldugu vatandasida tenhada kistirip kafa göz daliyormus:)
Bir insanin yükünü yüklenmekten Allah a siginirim!
Diger topikte Kilicdaroglunun lafini carpitirken de bir insanin israrla yukunu yuklendigini unutmamani tavsiye ederim
O generali de açıkladı
Meral Akşener’in eski Genelkurmay 2. Başkanı Bir tarafından söylendiği iddia edilen “Ayağını denk alsın, yoksa yağlı kazığa oturturuz” mesajını gönderen generalin ismini söylediği öğrenildi 08.04.2012 tarihli milliyet gazetesi
Özbek Paşa'yı şok eden soru !
Dönemin Başbakan'ı Necmettin Erbakan'a akla hayale gelmeyecek küfürler eden 28 Şubat'ın paşalarından Osman Özbek sorulan sorular karşısında neye uğradığını şaşırdı Timetürk (youtube de videoları var)
küfretti diye disiplin kurulan sevk edilen bir vekilKüfür nedeniyle “Böcek Komisyonu”ndan istifa eden AK Parti’li Zeyid Aslan, Disiplin Kuruluna sevk edildi. Aslan özür diledi. Erdoğan da Aslan'ı kınadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?