• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak:)

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Başbakan’ın “en az üç bakanı tekme tokat dövdüğü” iddiası ortaya atıldı ya...
“Yapmaz” diyemem...
Hatta üzerlerine oturmuştur...

*
Ben asıl dayak anını merak ederim...
*
Bu yerinden kalkar...
Gözleri yuvarlaklaşmış, burun delikleri büyümüş, kaşları çatılmıştır... Sağ eli havada tokat pozisyonunu almıştır...
Öbürü (dayağı hak etmiş bakan) kaçar...
Masanın etrafında dönmeye başlarlar...
Arada bir mesafe kapandığında bu tekme sallar, isabet oranı azdır...
Altıncı turda mesafe iyice kapanmıştır...
Dayağı hak eden bakan, kuzu yürüyüşü ile masanın altından öte yana geçer...
Bu arkasından eğilip bakarken “genelge ne diyor dedim sana” der... Ve ondan önce dolanıp çıkacağı yere gelir...

*
Oradadır işte...
Yakalar, yatırır...
Üzerine oturur...

*
Ne bu?..
Neyi yazıyoruz?..
Devletin nasıl yönetildiğini...

*
Eğer kendi ordusunu hücreye kapatmasaydı... Eğer beni Türkiye’den kovmasaydı... Eğer o gece Gezi sözcüsünün üzerine yürümeseydi... Eğer çiftçiye “Ananı al da git” demeseydi... Eğer öğrencileri hapishanelere doldurmasaydı...Eğer çocukları döven, hatta öldüren polisleri ödüllendirmeseydi... Eğer yüzde elliyi evde zor tutuyorum demeseydi... Eğer her konuşması nefret, her sözü kin, her eylemi intikam, her günü saldırı olmasaydı... Eğer ondan dayak yememiş bir meslek, sınıf, kesim, kurum kalsaydı...
İnanmazdım...

*
Ama uyar...
*
Ve dayağı hak etmiş bakan, odadan çıkarken dayak yememiş gibi davranmak zorundadır...
Kafasına geçmiş ceketini eski haline getirir...
Bir ucu aşırı uzamış kravatını düzeltir...
İki ayakkabısının ayağında olup olmadığını kontrol eder...
Gülümseyerek odadan çıkar...

*
Parlayan yıldız ülkedir Türkiye...
Yoluna devam eder...
bekir coşkun

bunları gören olmuş mu, yoksa hayal ürünü mü? hımm baktım şöyle bir de Mehmet Baransu atmış bunu ortalığa. Tanıyorsunuz o şahsı değil mi ? Bi vekilde duydum falan demiş.
neyse ne diyordum, gören olmuş mu? onu bilmem ama biz bir Cumhurbaşkanının bir Başbakana anayasa kitapçığını fırlattığını görmüştük.

bunları gören olmuş mu, yoksa hayal ürünü mü? hımm baktım şöyle bir de Mehmet Baransu atmış bunu ortalığa. Tanıyorsunuz o şahsı değil mi ? Bi vekilde duydum falan demiş.
neyse ne diyordum, gören olmuş mu? onu bilmem ama biz bir Cumhurbaşkanının bir Başbakana anayasa kitapçığını fırlattığını görmüştük.

Mehmet Barasu denilince böyle burnumdan alevler çıkar her sefer , öyle siyasi değil onunla alıp veremediğim .Şike davasında ekranlara çıkmaya doyamamıştı yaa :52:

Bakanlara dayak olayını da , İlk ortaya atan BDP li bir vekil , ardından da Baransu nun tweetleri.

Ben Bekir Çoşkun gibi gözümün önünde canlandıramıyorum hiç , canlandıran varsa da buyursun hayal dünyası sınırsız .

valla var mı yok mu bilmiyorum da, kimse şaşırmaz sanırım, karakteren gayette bunu yapabilecek kişilikte

Son düzenleme:
valla var mı yok mu bilmiyorum da, kimse şaşırmaz sanırım, karakteren gayette bunu yapabilecek kişilikte
bende şaşırmaam. çünkü şu yazılanları gözönüne alırsak inanmamam mümkün değil.:)

*
Eğer kendi ordusunu hücreye kapatmasaydı... Eğer beni Türkiye’den kovmasaydı... Eğer o gece Gezi sözcüsünün üzerine yürümeseydi... Eğer çiftçiye “Ananı al da git” demeseydi... Eğer öğrencileri hapishanelere doldurmasaydı...Eğer çocukları döven, hatta öldüren polisleri ödüllendirmeseydi... Eğer yüzde elliyi evde zor tutuyorum demeseydi... Eğer her konuşması nefret, her sözü kin, her eylemi intikam, her günü saldırı olmasaydı... Eğer ondan dayak yememiş bir meslek, sınıf, kesim, kurum kalsaydı...
İnanmazdım...

dayak atarken başbakanın yanında değildim:27: yani görmedim ama argo kapasitesi baya geniş olan bin insanın şiddete de meyilli olduğunu düşünmek zor değil.

Başbakanla görüşmeye giden gezi heyetine hakaretler yağdıran, genel disk sekreterinin üzerine ciddi ciddi yürüyen bir insandan bahsediyoruz.

Hal böyle olunca hayal edilecek tek sahne kalıyor geriye. Kesin yapmıştır:ssz:

Diyarbakır milletvekili Altan Tan iddialarının arkasında olduğunu belirtmiş..........başbakanımızın küfretmesi çok sıradan bir durummuş..............yalnız şöyle bir durum var bir tane milletvekili çıkıpta sen ne saçmalıyorsun demedi

Olabilir:DDD
Agizlarini burunlarini kirmistir:)
Hatta söylede olabilir. Kendisine oy vermediginden emin oldugu vatandasida tenhada kistirip kafa göz daliyormus:)

Bir insanin yükünü yüklenmekten Allah a siginirim!

Olabilir:DDD
Agizlarini burunlarini kirmistir:)
Hatta söylede olabilir. Kendisine oy vermediginden emin oldugu vatandasida tenhada kistirip kafa göz daliyormus:)

Bir insanin yükünü yüklenmekten Allah a siginirim!

Diger topikte Kilicdaroglunun lafini carpitirken de bir insanin israrla yukunu yuklendigini unutmamani tavsiye ederim

Siginiyorum siginiyorum:)))))

Gözümünen görüp kulagimla duyduklarim baska elbet:DDD

Erdogan ne dövmüstür bakanlari varya:))) derdim ama simdi görmedim ki ne deyim:DDD

Diger topikte Kilicdaroglunun lafini carpitirken de bir insanin israrla yukunu yuklendigini unutmamani tavsiye ederim

sadece o değil,gezi olaylarında oradaki gençlere ve burada onları destekleyen insanlara terörist yaftası yapıştırıldığında da çok vebal alınmıştı.şimdi bu konuya girersek bi daha çıkamayız en iyisi kimse yükten falan bahsetmesin gerçekten geçmişi hatırlayınca komik oluyor bu.

başbakan argo kültürü geniş olan bir insan o yüzden ben kesin yapmıştır demem ama şaşırmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Arkadaşlar argo kültürü sadece sayın başbakanda mı geniş, ne paşalar gördü millet ülkenin başbakanına küfür eden.
amacım burda Başbakanı savunmak değil, "yaptıysa" ayağına dolansın ama bu işler sadece ona aitmiş, bu ülkede yalnız o " argo" kullnaıyomuş gibi bizzat canlı yayınlarda küfür eden, (alta alıntı yaptım), bir üklenin iç işleri bakanına ağza alınmayan sözler söyleyen insanları görmezden gelmeye dayanamıyorum ben . bi tarafta iddalar var bi tarafta belgeli gerçekler. ben hepsini Allaha havale ediyorum.

O generali de açıkladı
Meral Akşener’in eski Genelkurmay 2. Başkanı Bir tarafından söylendiği iddia edilen “Ayağını denk alsın, yoksa yağlı kazığa oturturuz” mesajını gönderen generalin ismini söylediği öğrenildi
08.04.2012 tarihli milliyet gazetesi

Özbek Paşa'yı şok eden soru !
Dönemin Başbakan'ı Necmettin Erbakan'a akla hayale gelmeyecek küfürler eden 28 Şubat'ın paşalarından Osman Özbek sorulan sorular karşısında neye uğradığını şaşırdı Timetürk (youtube de videoları var)

Küfür nedeniyle “Böcek Komisyonu”ndan istifa eden AK Parti’li Zeyid Aslan, Disiplin Kuruluna sevk edildi. Aslan özür diledi. Erdoğan da Aslan'ı kınadı.
küfretti diye disiplin kurulan sevk edilen bir vekil

ve unutmayın argo başka küfür başka şeydir. Küfür de aşağılama hakaret, sövme varken, argo TDK ya göre "Serserilerin, külhanbeylerinin kullandığı söz veya deyim" hepimiz biliyoruz ki Erdoğan Kasımpaşalılığı ile övünür.

araştırınca daha neler çıkıyor da buraya eklemeye utanırım ben.

Son düzenleme:
bahsettiğiniz ilk iki durumun da belgesi yok, o öyle söyledi dedi, falan fişman. yani ilk sayfadaki iddialarla aynı.

sadece bahsettiğiniz son durum belgeli, çünkü yanlış hatırlamıyorsam bir bayan muhabire kameralar önünde küfretmişti. aman da disiplin kurullarına da gitmiş, vah vah. erdoğan kınamış, çok büyük bir ceza olmuş hakkaten.

öte yandan halkına gavat diyen valisini yedirtmiyor.

Back