• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro aldım yardım

Ronayiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
14
2
1
27
Arkadaşlar bi kaç gün önce dax aldım gittigidiyordan isteyip. Şimdilik bir kere kullandım. Birazda fazla sürdüm. Yaklaşık 2-3 saat bekleyip yıkadım. Ama daha duştayken bile saçlarım bayağı sertleşti saç kremim kalmadığı için boyadan sonraki kullanım için olan kremden biraz sürüp yumuşattım. Bu arada saçımı kurutunca fark ettim ense kısmındaki yağ geçmemiş. Benim saçım yağlı bir sAç bu 2 gün yıkamasam tel tel ayrılıyor resmen. Saçımın boyu omuzlarımın 2 santim aşağısında, kısa yani. Normalde saçım yılda 5 santim falan uzar yani o derece ve küçüklükten beri öyle 18 yaşındayım 18 yıldır en uzun hali göğsümün üstünde olmuştur. Ve saçlarımın uçları bayağı kırık dolu. Bayağı boya yaptım mavi yeşil kırmızı mor her rengi kullandım. En son dinlenmesi için 2 hafta önce siyah yapıp bıraktım. Şimdi bakım yapmaya başlayacağım uzaması için. Aranız da dax kullanan varsa daxla ilgili herşeyi öğrenmek istiyorum. Daxla beraber kullandığınız işe yarayan ürünler falan. Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar bi kaç gün önce dax aldım gittigidiyordan isteyip. Şimdilik bir kere kullandım. Birazda fazla sürdüm. Yaklaşık 2-3 saat bekleyip yıkadım. Ama daha duştayken bile saçlarım bayağı sertleşti saç kremim kalmadığı için boyadan sonraki kullanım için olan kremden biraz sürüp yumuşattım. Bu arada saçımı kurutunca fark ettim ense kısmındaki yağ geçmemiş. Benim saçım yağlı bir sAç bu 2 gün yıkamasam tel tel ayrılıyor resmen. Saçımın boyu omuzlarımın 2 santim aşağısında, kısa yani. Normalde saçım yılda 5 santim falan uzar yani o derece ve küçüklükten beri öyle 18 yaşındayım 18 yıldır en uzun hali göğsümün üstünde olmuştur. Ve saçlarımın uçları bayağı kırık dolu. Bayağı boya yaptım mavi yeşil kırmızı mor her rengi kullandım. En son dinlenmesi için 2 hafta önce siyah yapıp bıraktım. Şimdi bakım yapmaya başlayacağım uzaması için. Aranız da dax kullanan varsa daxla ilgili herşeyi öğrenmek istiyorum. Daxla beraber kullandığınız işe yarayan ürünler falan. Yardımcı olursanız sevinirim
Burada saç uzatma topiklerine bakın

çok fazla sürme 2 yemek kaşığı yeter. ve mutlaka benmari usulu erit öyle kullan. duşa girince saçını ıslatmadan önce şampuanla. ben böyle kullanıyorum hemen çıkıyo

Merhaba, çözümü çok basit. Kuru saça şampuan sürülüyor. Sonra az az su alıp yavaş yavaş köpürtülüyor. Durulandıktan sonra yine şampuan ve bitti gitti. Ben bol bol sürüyorum, psikolojik etki işte hani ne kadar bol sürersem o kadar etkisi artar gibi. Bu şekilde çok rahat arındırıyorum.

Merhaba, çözümü çok basit. Kuru saça şampuan sürülüyor. Sonra az az su alıp yavaş yavaş köpürtülüyor. Durulandıktan sonra yine şampuan ve bitti gitti. Ben bol bol sürüyorum, psikolojik etki işte hani ne kadar bol sürersem o kadar etkisi artar gibi. Bu şekilde çok rahat arındırıyorum.
Aynen bende sanki ne kadar sürsem o kadar iyi haftada 2 kez yapmam lazım ama bi türlü düzene sokamadım çok dengesizce kullanıyorum birazdan kullanacam elimden geldiğince de düzene sokmaya çalışıyorum. Siz faydasını gördünüz mü ? Ben dün birde sarımsak yağı ve çam terebenti aldım birde mecitefendinin saç bakım yağını aldım karıştırıp sürecem bakalım ne olacak

Aynen bende sanki ne kadar sürsem o kadar iyi haftada 2 kez yapmam lazım ama bi türlü düzene sokamadım çok dengesizce kullanıyorum birazdan kullanacam elimden geldiğince de düzene sokmaya çalışıyorum. Siz faydasını gördünüz mü ? Ben dün birde sarımsak yağı ve çam terebenti aldım birde mecitefendinin saç bakım yağını aldım karıştırıp sürecem bakalım ne olacak
Görmez miyim, o kadar seri uzatıyor ki saçımı şaşıyorum. Yumuşacık da oluyor.
Haftada 2 gün yapıyorum, ayda bir kere de keratin bakım; oh mis tamam.

Bende bu konuda çok dertliyim saçlarımı belimi geçmiş haldeydi kestirdim 2 yıl önce hiç uzması oda yetmez gibi defalarca farklı renklere boyatıp kaynak yaptırdım şimdi saçlarım omuzumun üstünde Nasıl uzatırım diye okumadığım topik kullanmadığım ürün yok dax bende kullanıyorum haftada 2 kere onun dışında yağ karışımı sirkeli su akşamları lavanta çayı içiyorum sabahları ısırgan otu çayı ve gün içinde avokado yiyorum hergün fındık ve protein b5 hapına başladım birde saç vitamini olan bir ilaç daha içiyorum bilmiyorum faydası olacak mı bunların ama saçlarım ile kafayı yedim resmen :(

Bende bu konuda çok dertliyim saçlarımı belimi geçmiş haldeydi kestirdim 2 yıl önce hiç uzması oda yetmez gibi defalarca farklı renklere boyatıp kaynak yaptırdım şimdi saçlarım omuzumun üstünde Nasıl uzatırım diye okumadığım topik kullanmadığım ürün yok dax bende kullanıyorum haftada 2 kere onun dışında yağ karışımı sirkeli su akşamları lavanta çayı içiyorum sabahları ısırgan otu çayı ve gün içinde avokado yiyorum hergün fındık ve protein b5 hapına başladım birde saç vitamini olan bir ilaç daha içiyorum bilmiyorum faydası olacak mı bunların ama saçlarım ile kafayı yedim resmen :KK43:
Woow bu kadar bakıma kesinlikle saçın yanı sıra cildin ve vücudunda da gelişimi farkedersin, kesinlikle yararı olur sen içini rahat tutup bakımları aksatma yeter :halay:

Birden fark eder büyük ihtimalle, önce vücuttaki depolar doluyor, bazende saç duraksama dönemine giriyor, benimkide öyle bu ara 1-2 aya kesin fark eder dert etme

İnşallah bugünde yağlar ile bakım yaptım artık birdaha cuma günü dax yaparım inşallah istediğimiz gibi olur hepimizin saçı

Görmez miyim, o kadar seri uzatıyor ki saçımı şaşıyorum. Yumuşacık da oluyor.
Haftada 2 gün yapıyorum, ayda bir kere de keratin bakım; oh mis tamam.
En son yazdığım gün yapmıştım bide şimdi yaptım aradan 3 gün geçmiş yavaş yavaş düzene sokuyorum bende umarım faydasını görürüm bide o eklediğim yağlar daha mı iyi yapar sizce Yoksa sadece dax ı tek başına mı kullanayım ?

En son yazdığım gün yapmıştım bide şimdi yaptım aradan 3 gün geçmiş yavaş yavaş düzene sokuyorum bende umarım faydasını görürüm bide o eklediğim yağlar daha mı iyi yapar sizce Yoksa sadece dax ı tek başına mı kullanayım ?
Dax'ın içinde bir çok yağ var zaten. Bence bir süre sadece onu kullanın, sonra çok gerekli olursa diğerlerine de başlayın. Bitkiler konusunda çok fikir sahibi değiliz, belki 2 bitki türünün birbiri ile karışmaması gerekiyordur, etkilerini sıfırlıyorlardır (belki).

Dax'ın içinde bir çok yağ var zaten. Bence bir süre sadece onu kullanın, sonra çok gerekli olursa diğerlerine de başlayın. Bitkiler konusunda çok fikir sahibi değiliz, belki 2 bitki türünün birbiri ile karışmaması gerekiyordur, etkilerini sıfırlıyorlardır (belki).
Ay öyle mi diyorsun ? Hiç düşünmemiştim bunu şimdi de hazırladım sürecektim tam bende henüz bi etkisini gçrmedim açıkçası of bilemedim ki şimdi

Benimde çok merak ettiğim bi ürün yarın kullanmaya başlayacağım inşallah işe yarar bu arada kızlar şu tafsiyeyi vermek için yazdım saç uzaması biraz da morallede alakalı bi şey uzamıyor diye stres yapmak yerine morali yüksek tutup uzuyor deyin, çok güzel duruyor deyin bide öyle deneyin

Benimde çok merak ettiğim bi ürün yarın kullanmaya başlayacağım inşallah işe yarar bu arada kızlar şu tafsiyeyi vermek için yazdım saç uzaması biraz da morallede alakalı bi şey uzamıyor diye stres yapmak yerine morali yüksek tutup uzuyor deyin, çok güzel duruyor deyin bide öyle deneyin
Vala morali bilmem ama benim senelerdir saçım aynı boy kesiyorum bir sene sonra eski boyuna geliyor sonra yine duruyor

büssürü blogta görüp bende merak saldım şu dax a ve 2. haftamdayım,hindistan cevizi yağı da aynı olarak kullanıyorum ,saçımı her ay boyadığım için çok fazla yıpranma vardı ve şimdi saçım daha havalı gözüküyor,bi da dax ı saçıma sürünce bi karıncalaşma oluyo saç dibimde bu etkisini gösterdiğine işaretmiş sizin de öyle oluyor mu ?

Back