Dawn sendromu oğlum olacak....

Ne kadar uzuntu icerisinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum, bu dunyada en cok istenen sey saglikli bir evlattir herhalde.. Umitsiz olmayin lutfen dua edin belki Rabbim dualarinizi istedigi icin yasatr bunu, belki bebeginiz gayey saglikli.. Bu yuzden aldirmak gibi biseyo asla dusunmedigim icin 2li ve 3lu testleri yaptirmadim, cok duydum cunku down denilipde saglikli bebek dunyaya getirenleri..

Eger al aldirmama konusunda kararsız olsaydınız asla yorum yapmazdim ama içime doğdu bence bebeginiz down sendromlu degil

bencede down sedromlu degıl bende ıyı hıssettım...
saglıklı denılıp down dogan
saglıksız denılıp ates parcası gıbı dogan öyle cokkı

Senin kslınlıgın yine iyiymiş.bana 5.5 -6 civarı dendi.alalım hemen dedı doktor.ama sapasağlam bi evladım var raabim verince veriyor.bol bol dua et.ben yasadım ve gördüm.neler dediler 9 ay boyunca.aminio sentez yapıldı orda bişey çıkmadı.ona rağmen kalınlık çok alalım dedıler.down olmasada bizim bilemediğimiz bi çok hastalık var dedı doktor.riske atma dedi.ben rabbim bole verdiyse bana aldırmak dusmez dedım ve dogurdum.su an 3.5 yasında maşallah.

Ay yine mı konu hortlattiniz kız :KK70: okudum okudum bende :KK70: Allah iyiliğini versin :) inşallah iyidir bebek

13 haftalık hamileyim..Ultrason görüntülerde ensen kalınlığının 3.2 olduğu söylendi...Büyük bir ihtimalle dawn sendromlu olacağını söyledi doktor....

Üzgünüm...Sabırlıyım....Şükrediciyim.....

Hayırlısı.....

.

Bu durumda olan var mıdır aranızda????
Ben hiç anne olmadım o duyguyuda yaşamadım.
Ama çevremde bebeğiniz engelli olabilir hatta olacak dedikleri insanlar senin gibi allaha teslimle yoluna devam etti.
Allah ne verirse kabul dedi ve allah mükafatını verdi çocuklar sapasağlam doğdu.
Sanırım bu rabbimin imtihanı.
Bence senin bebişinde böyle olacak.
Neden ben senin gibi düşünemiyorum kendime çok kızıyorum ama elimde değilki engel olamıyorum ben olsam çoktan aldırırdım korkudan. Neden böyleyim.
Senin gibi bayanlara çok saygı duyuyorum

X