kabe ye ibadet etmeye gelen kişilere nu dağının dilencileri demeseniz daha hoş olurdu sankiBak bak chp'lilerin imanından şüphe ediyormuş,iman babanın malıydı çünkü şarlatanNur dağının dilencileri bile erdogan diyormuş Mitinge gelenlere hac-umre sevabı yazılıyormuş...Ondan sonra dini alet ediyorlar deyince de kabul etmiyorlar.Alet etmek ne,ellerinde oyuncak ettiler dini be
Ben demiyorum videoda öyle diyorkabe ye ibadet etmeye gelen kişilere nu dağının dilencileri demeseniz daha hoş olurdu sanki
ben farkedemedim o zaman özür dilerimBen demiyorum videoda öyle diyor
aynı şeyi ben diyecektim vazgeçtim silmiştimBu adami nerden ayarladilar acaba, iyice zivanadan ciktilar, azittilar...
Hasan Sabbah ve muritlerinden ne farkiniz var?
Ay agzima neler geliyor yazip siliyorum ya sabir yaa...
He yani benim de garibime giden bu. Madem bu kadar dindarsin. Tobe hasaa kardesim nasil konusmalar bunlar desene... Di mi ama?Sonra kalkip bize Allah ,kutsal kitap diye vaaz veriyorlar.
Isin ilginc yani iktidar zehirlenmesi yasayan recebin bu olanlarin hosuna gitmesi.
efendimize de dil uzatmaya başladılar yaaaaa
Haklisiniz ilk degil ama bu dalga gecmek falan hadi yaptilar da bu iftira degil midirKaçıncı kez uzattılar. Efkan Ala peygamberimize kibirlendi demedi mi? Bakara Suresi ile makara kukara diye alay edilmedi mi?
Bugün peygamber gelseymiş; Tayyip olurmuş diye beyanat verilmedi mi?
Sanırım bu manyak oğlu manyak kimi peygamber olarak görüyor ki; başbakanlığı o verdi diyor?