• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu: O görüntüleri tasvip etmemiz mümkün değil

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Davutoğlu: O görüntüleri tasvip etmemiz mümkün değil
http://www.birgun.net/haber-detay/davutoglu-o-goruntuleri-tasvip-etmemiz-mumkun-degil-91344.html
05.10.2015 11:29
davutoglu-o-goruntuleri-tasvip-etmemiz-mumkun-degil-77322-5.jpg

Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından yaralı haldeyken infaz edilen Hacı Lokman Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiğinin ortaya çıkmasının ardından Davutoğlu, zırhlı aracın arkasına bağlayıp sürükleme vahşetine ilişkin "Tasvip etmemiz mümkün değildir" dedi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından açıklama yapan Davutoğlu şu ifadeleri kullandı: "Şırnak'ta polise roketatarla saldırıda bulunurken emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilen bir terör örgütü mensubuyla ilgili görüntüleri tasvip etmemiz mümkün değildir. Bu olayla ilgili hukuki ve idari soruşturma için gerekli talimatlar verilmiştir. Bu son derece yanlış tavırlar herşeyden önce hukuk devleti kuralları içerisinde canlarını tehlikeye atarak terörle mücadele eden, bunu yaparken de bir tek sivilin bile zarar görmemesi için azami dikkat gösteren, bölge halkının güvenliği için gece gündüz görev yapan emniyet teşkilatımız tarafından kabul edilemez. Terörle yürüttüğümüz mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken, hukuki zemini ve meşruiyeti aşındırmaya yönelik bu tür davranış ve tutumlara müsamaha göstermeyeceğimizi milletimize taahhüt ediyorum. Türkiye, terör örgütünün her türlü barbarlığına karşın, terörle mücadelesini hukuk içinde yürütecektir."
http://www.diken.com.tr/davutoglundan-geceyarisi-mesaji-goruntuleri-tasvip-etmemiz-mumkun-degil/

Ahmet Davutoğlu
18 saat ·
Şırnak'ta polise roketatarla saldırıda bulunurken emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilen bir terör örgütü mensubuyla ilgili görüntüleri tasvip etmemiz mümkün değildir.

Bu olayla ilgili hukuki ve idari soruşturma için gerekli talimatlar verilmiştir.

Bu son derece yanlış tavırlar herşeyden önce hukuk devleti kuralları içerisinde canlarını tehlikeye atarak terörle mücadele eden, bunu yaparken de bir tek sivilin bile zarar görmemesi için azami dikkat gösteren, bölge halkının güvenliği için gece gündüz görev yapan emniyet teşkilatımız tarafından kabul edilemez.

Terörle yürüttüğümüz mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken, hukuki zemini ve meşruiyeti aşındırmaya yönelik bu tür davranış ve tutumlara müsamaha göstermeyeceğimizi milletimize taahhüt ediyorum.

Türkiye, terör örgütünün her türlü barbarlığına karşın, terörle mücadelesini hukuk içinde yürütecektir.

1. Ahmet Davutoğlu ‏@Ahmet_Davutoglu 18 sa.18 saat önce
      Şırnak'ta polise roketatarla saldırıda bulunurken emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilen ... https://www.facebook.com/A.Davutoglu/posts/884908354934480…

su yaftalama muhabbeti bitmedi gitti. isine geldigi gibi anla sinra aaa yaftaliyor. asil sen yaftaliyor diyerek yaftaliyorsun. bi de boyle dusun

millet teror orgutu pkkyi lanetliyor ona kin guduyor. sen kalkip bu kini kurtlere gibi gosterirsen zaten yanlissin. sen gidip pkkyi lanetlemeye laf ediyosan zaten toptan yanlissin.

sizce biz lanetlerken dusman olurken kin guderken kurtlerden mi ediyoruz pkkdan mi ?

su yaftalama muhabbeti bitmedi gitti. isine geldigi gibi anla sinra aaa yaftaliyor. asil sen yaftaliyor diyerek yaftaliyorsun. bi de boyle dusun

millet teror orgutu pkkyi lanetliyor ona kin guduyor. sen kalkip bu kini kurtlere gibi gosterirsen zaten yanlissin. sen gidip pkkyi lanetlemeye laf ediyosan zaten toptan yanlissin.

sizce biz lanetlerken dusman olurken kin guderken kurtlerden mi ediyoruz pkkdan mi ?
kime bu lafın ona göre yazacağımda

bak. ben sadece bir mesajdan rahatsız oldum. ve beklemiyordum. oliviayı tanırım.asla o yazıldığı gibi biri değil.
sadece o mesaja yazdım ben. tek bir mesaja.oliviaya yazılan ve o orada kaldı. bitti.
o konuya burada devam etmeyeceğim.
ben orada düşüncemi sadece o mesaj için yazdım. çünkü beklemiyordum.

beklediğim biride yazdı. ama o beni şaşırtmadı açıkcası. kısaca o konu orada bitti benimm için.

O okypete gayte devam ediyorsunuz. bknz ilk mesajlar.

Neyse ben onda degilim zaten biz kimi lanetliyoruz pkklilar mi kurtleri mi? niye biz kurtlere dusman gosteriliyoruz fasist gosteriliyoruz?

O okypete gayte devam ediyorsunuz. bknz ilk mesajlar.

Neyse ben onda degilim zaten biz kimi lanetliyoruz pkklilar mi kurtleri mi? niye biz kurtlere dusman gosteriliyoruz fasist gosteriliyoruz?

Ayrıca terörist leşine acımadık diye vicdansız ve terörist ile aynı öz düşüncede olduğumuza kadar söylendi... Bir de insanlığımızı yitirmişiz onu da unutmayalım...

Ayrıca terörist leşine acımadık diye vicdansız ve terörist ile aynı öz düşüncede olduğumuza kadar söylendi... Bir de insanlığımızı yitirmişiz onu da unutmayalım...
bak depresif,şimdi bu konuya gelip burada beni bunları söyledim diye gösteremezsiniz. ben böyle bir tek şey demedim. gösterin o mesajları bana

insanları demediği şeylerle suçlayıp kenara çekilmek hoş değil. tek tek o mesajlarımı görmek istiyorum.
evet bekliyorum

Yok sen söylemedin ama sen ve Olivia dan cesaret alıp söyleyenler olduğunu düşünüyorum. Bu benim düşüncem tabi...
ee. o zaman..neden ben demediğim şeylerden suçlanıyorum
ben kendimi biliyorum. benim tek lafım olivia ve pkk olayıydı. arkadaşımın ne olduğunu bildiğimden yazdım o mesaja.
onun dışında,kimseye vicdansız ,insanlığını yitirmiş falan demem.demedim.
başkalarının yazdıkları beni bağlamaz. ne tanırım nede muhabbetim vardır onu yazanlara. herkes kendi mesajlarından sorumludur. bana ne milletin yazdığından

bak depresif,şimdi bu konuya gelip burada beni bunları söyledim diye gösteremezsiniz. ben böyle bir tek şey demedim. gösterin o mesajları bana
Sen demedin ama tepki de göstermedin. O zaman sadece bi tarafin yaftalannasi muhim senin icin. Nancy buradan ayrilirken bizlere fasist ırkçılar dedi mesela. Olay oldu mu ? Hayir.

Sen demedin ama tepki de göstermedin. O zaman sadece bi tarafin yaftalannasi muhim senin icin. Nancy buradan ayrilirken bizlere fasist ırkçılar dedi mesela. Olay oldu mu ? Hayir.
ha neden acaba. çünkü o konuda kkda yakın bir arkadaşımla aramda sorun oldu. ve onunla yazışıyordum. gözümün başka yazıları görmemesi normal değilmi sence. ayrıca bana ne o yazanlarınsorumluluğu banamı ait oldu şimdi. neyle suçluyorsunuz beni. iyicce abarttınız. nancy konusu bu konuların dışındadır. hiç açmayın o konuyu bana.

Back
X