- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.164
-
- Konu Sahibi ince bilek
cuma bir yolunu bulup Kocaeliyi terk etmek lazım...
İlkokul çocukları bile arkadaşlarını bu kadar çabuk satmıyor...
Bu zamana kadar bağlı oldukları partiden ayrılıp bağımsız parti kuranlar seçimlerde çokta başarılı olmadı.Hocaaaam Tayyip beni sıradan itti ve yerime oturdu
Ben Davutoğlu, Gül falan olsam ayrı parti kurarım, 30 milyon boş beleş parti var ülkede, önüne geçen parti kuruyor zor bişey değil sanırım, bu adamlar siyaset de yapmış, neden bunu sineye çekip parti kurmuyorlar anlayamıyorum.
Mesela Akşener bile kurabilir, bitik bir partiyi devralmaktan yeğdir.
Bu zamana kadar bağlı oldukları partiden ayrılıp bağımsız parti kuranlar seçimlerde çokta başarılı olmadı.
Büyük ihtimalle bu yüzden kurmaz gibime geliyor.
Risk almaz yani...
Sen Erdoğan'ı ne karıştırıyosun o başkaEeee Erdoğan da Refahtan ayrıldı ve bomba gibi patladı.
Bence şu an AKP harici sağ parti yok, alternatif olmadığı için AKP'ye veren birçok kişi yeni kurulan sağlam bir parti olsa oyunu verecektir. Hatta MHP'den de çok oy alır, kararsızlardan da, belki CHP'den bile. Bu iki adam AKP'yi seçerek çok hata yapmışlardı zaten, ikisi de belli seviyede, okumuş, donanımlı insanlar.
Neden olmasın name neden?
Ayy hepsi aynı rte düşüşünü çok merak eyorum çünkü gidişatı çok çok kotu
İzmitliysen gel birlikte gidelim mitinge Davutoğlu Davutoğlu diye bağırırızHatta ben perşembeden gidip yer tutçam, sana da tutabilirim.
Bahçeli herkes gitse kendisi kalacağını açıklamış ne yapacaksa tek basinaAlternatif partinin hala neden kurulamadığını anlayamıyorum.
Aşağılamak hoşumuza gidiyor ama bu sefer öyle olmayacak bak gör dağıtanlar toplanacakYa bu adam en berbat durumdan bile güçlenerek çıkıyor, ne olaylar yaşadı hep daha çok oy aldı. Düşüş falan unutalım bence, biz de Stockholm sendromu var sanırım ülkecek, adam etrafındakileri labut gibi dağıtıp tek başına kaldıkça hayranı artıyor...
Bahçeli herkes gitse kendisi kalacağını açıklamış ne yapacaksa tek basinabence meral aksener Abdullah Gül önderliğinde bir parti kurulmalı görürüm ak mi kalır kara mi