Davutoğlu kalktı, Erdoğan kondu

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.164
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının olduğu afiş kaldırılarak yerine cuma günü açılışlar için İzmit'e gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişi konuldu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının cephesinde asılı bulunan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının olduğu afiş kaldırılarak yerine cuma günü açılışlar için İzmit'e gelecek Cumhurbaşkanı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki cuma günü İzmit'e gelerek toplu açılış törenine katılacak. Perşembe Pazarı alanında yapılacak toplu açılış töreni için hazırlıklar yapılırken, kentteki bilboardlara törenle ilgili afişler asıldı. Bu arada, Perşembe Pazarı'nın olduğu alandaki Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının cephesindeki Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun afişi kaldırılarak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu 'Sağlam irade' başlıklı 'Cumhur' ve 'Başkanımız' kelimelerinin ayrı yazılarak törenin duyurulduğu afiş asıldı. Parti binasının çatısında ise Başbakan Davutoğlu fotoğrafının olduğu 'Kocaeli Hazır, Hedef 2023' reklam panosu yer aldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bosna-Hersek gezisi dönüşünde Ankara'da iki taksi durağını ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, Bosna-Hersek gezisi dönüşünde Esenboğa Havalimanı'ndan konutuna intikali sırasında Samsun yolu üzerindeki Telekom Arama Taksi Durağı'na ziyarette bulundu. Şoförlerle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Davutoğlu, baklava ve çay ikram edilen durakta çalan telefona da baktı. Bir başka taksi durağından arayan taksi şoförüyle konuşan Başbakan Davutoğlu,arayan taksicinin davetini kırmayarak aynı güzergahta bulunan Zirai Donatım Taksi Durağı'na da uğradı.

http://m.mynet.com/i3.html#http://w...tika/davutoglu-kalkti-erdogan-kondu-2443533-1

O GÖNÜLLERİMİZİN BAŞBAKANI ARTIK GÖNÜLLERDEN DE SİLEMEZLER YA

İlkokul çocukları bile arkadaşlarını bu kadar çabuk satmıyor...

Hocaaaam Tayyip beni sıradan itti ve yerime oturdu

Ben Davutoğlu, Gül falan olsam ayrı parti kurarım, 30 milyon boş beleş parti var ülkede, önüne geçen parti kuruyor zor bişey değil sanırım, bu adamlar siyaset de yapmış, neden bunu sineye çekip parti kurmuyorlar anlayamıyorum.

Mesela Akşener bile kurabilir, bitik bir partiyi devralmaktan yeğdir.

Bu zamana kadar bağlı oldukları partiden ayrılıp bağımsız parti kuranlar seçimlerde çokta başarılı olmadı.
Büyük ihtimalle bu yüzden kurmaz gibime geliyor.
Risk almaz yani...

Bu zamana kadar bağlı oldukları partiden ayrılıp bağımsız parti kuranlar seçimlerde çokta başarılı olmadı.
Büyük ihtimalle bu yüzden kurmaz gibime geliyor.
Risk almaz yani...

Eeee Erdoğan da Refahtan ayrıldı ve bomba gibi patladı.

Bence şu an AKP harici sağ parti yok, alternatif olmadığı için AKP'ye veren birçok kişi yeni kurulan sağlam bir parti olsa oyunu verecektir. Hatta MHP'den de çok oy alır, kararsızlardan da, belki CHP'den bile. Bu iki adam AKP'yi seçerek çok hata yapmışlardı zaten, ikisi de belli seviyede, okumuş, donanımlı insanlar.

Neden olmasın name neden?

Sen Erdoğan'ı ne karıştırıyosun o başka

Keyifleri bilir Zey kurdularda niye kurdunuz mu dedik

Ayy hepsi aynı rte düşüşünü çok merak eyorum çünkü gidişatı çok çok kotu

Ya bu adam en berbat durumdan bile güçlenerek çıkıyor, ne olaylar yaşadı hep daha çok oy aldı. Düşüş falan unutalım bence, biz de Stockholm sendromu var sanırım ülkecek, adam etrafındakileri labut gibi dağıtıp tek başına kaldıkça hayranı artıyor...

İzmitliysen gel birlikte gidelim mitinge Davutoğlu Davutoğlu diye bağırırız Hatta ben perşembeden gidip yer tutçam, sana da tutabilirim.

canım biz bildiğin tırsağız ailecek, şampiyon olacaz yıllar sonra onu bile kutlamaya çekiniyoruz, dengesizin biri bir şey ypar sinirlenip diyerek.
koyu akp lilerin yanında RTE yi eleştirecek yürek nerede bizdeee....

Aşağılamak hoşumuza gidiyor ama bu sefer öyle olmayacak bak gör dağıtanlar toplanacak

Bahçeli herkes gitse kendisi kalacağını açıklamış ne yapacaksa tek basina bence meral aksener Abdullah Gül önderliğinde bir parti kurulmalı görürüm ak mi kalır kara mi

Yani Akşener de böyle Erdoğanm havası var ama hitabet gücü çok kuvvetli, çok dik duruyor Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Davutoğlu'na göre. Atara atar, gidere gider yani. Bence o kadın bişeyler yapmalı.

Bahçeli, Kılçdaroğlu zaten gerçekten ülkesini düşünse iki dakika durmazlar o koltuklarda ama ülke sevdası değil onların ki, koltuk sevdası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…