• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davlumbaz ,musluklar,mobilyalrınızın ışıl ışıl parlamasını isteyenler.....

Frezya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
320
1
96
İzmir
geçen migrostan alışveriş yaparken temzilik ürünleri bölümünde bir ürün dikkatimi çekti WOODEXS bu ürün bir mobilya bakım spreyi ambalajı cam sil şişesi gibi olanından..
bu güne kadar o kadar çok mobilya spreyi denedim hiç birinden tam anlamıyla memnun kalmamıştım fakat bu woodeks i kullanana kadar!
ilk önce mobilyalarımda denedim sonuç muhteşem..:lepi:
nasıl mı ?ben toz bırakmayan bezime bir kaç fıs sıktıntan sonra mobilyalarımı siliyorum daha sildiğiniz anda görüceksiniz nasıl parladığını ilk sildiğinizde yağlı gibi gelsede kuruyunca hiç birşeycik olmuyor..
evimde ne kadar mobilya varsa hepsini bununla sildim inanın pırıl pırıl ışıl ışıl oldular %100 tavsiye ederim arkadaşlar..
sonra davlumbazımı ne kadar çok silsemde parlak olmasını sağlayamıyordum aynı mobilyaları sildiğim gibi bir kaç fıs beze fıslatrak sildim bezinize çok sıkmayın beziniz hafif kuru olsun kuruyyuncaya kadar aynı yönde silin..
ben sildim test edildi onaylandı hiç bir sorun olmaz..
inşallah sizde memnun kalırsınız...hihoyyyt

teşekkürler benim de mobilyalarım wenge silip arkana dönüyosun toz oluyor bir hemen demek istiyorum

fiyatı ne kadar canım ankastre bulaşık makinesi ve fırındada kullanabilirmiyiz acaba?

Back