- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
Koyu kestane olan saçlarımı yıllardır arada değişik renk denemelerim olduysa da hep platin kullandım.Yapı olarak inatçı ve zor açılan bir saç.Turunculuklar kaçınılmaz oluyor.Bu kadar kimyasal işleme maruz kalan saç zaten yıpranıyor haliyle.Orayalle açılan kısım ölü saç kabul ediliyor.Yapılacak,uygulanacak bakımda hiç bir zaman açılmış olan saçı beslemek ,onarmak için yapılmıyor..Ancak o yıpranmışlığı,sertliği alacak daha canlı ve parlak gösterecek ,ürünler olarak işe yarıyor.Son boyadan sonra kuaförün önerisi ile Davines ürünlerini kullanmaya başladım.Kendisi şimdiye kadar salonunda sattığı en kaliteli ve geri dönüşümlerin olumlu olduğu bir ürün olduğunu söyledi..Kullanmaya başladım ve sonuçları sizlerle paylaşacağım.İstediğim kuruluğunu alsın,nemlendirsin ve yumuşacık olsun ,daha parlak ve canlı görünsün ve duş sonrası kolayca taransın....Sizlerden de kullanan varsa sonuçları paylaşırsanız sevinirim.Şimdilik bu küçük boylarını aldım memnun kalırsam salon boylarını alacağım.Fiyat olarakta epeyce pahalı bir ürün.Bu 3 ürüne 300 TL verdim.Şampuan,saç kremi ve sütten oluşuyor...