• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davidoff cool waterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkesin parfum zevki farklidir,ama bence baska bir seye yonlenmen daha iyi olur.
EDT si hic kalici degil.Verecegin parayla(ki TR de parfumler biraz pahali:))daha iyi ve kalici bir parfum alabilirsin.Iyi kararlar:)!

18-19 yaşımdan beri orjinal parfüm kullanıyorum ilk parfümüm chanel 5 ti hala vazgeçilmezimdir amaaaa davidof cool water benim için o kadar özel ki 1997 senesinde kardeşim evlendi ve başka bir ülkeye yerleşti düğününde bu parfümü sıkmıştım ve yazdı ve bodrumdaydık yaz günleri gündüz kullanım için ideal vazgeçilmezlerimden

Harika bir kokusu var. Aşırı kalıcı değil ama merak etmeyin sizin burnunuz alışıyor kokuyu alamıyorsunuz fakat etrafınızdakiler alıyor.Eşimle tanıştığımda bunu kullanıyordum parfümümü çok beğendiğini bana çok iyi uyduğunu söylemişti.

10 üzerinden 10 puan alacak parfüm. kalıcı sürükleyici. bayılıyorum ben

bana da aldığım bir parfümün yanına vermişlerdi. hiiiç beğenmedim.
valla kaça sene oldu hala dolabımda duruyo.
bedava olduğu için belki de kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle harika bir parfum.Kalicilik konusundada super.Ama ilk cikan yani orjinal olani super.Bu arada Canansen e katiliyorum tenle uyumu cok onemli ilk siktigimda cok guzel olmasina ragmen kokusu bende bas agrisi yapiyordu ama sonra alistim .Kullanirkende herkes sorardi.Yillar once kullandigim bu parfumu bu yaz icin yeniden aldim.

tenine uyması konusunu kesinlikle dene canım. bende aldım kokusunu beğenerek ama bana uymadı sanırım çünkü normalde sıktıktan bir süre sonra o kokuyu almamam lazım . ama ben bütün gün o kokuyu boğazımda hissederek dolaşıyordum iğrendim sonunda kullanamadım ziyan oldu

Kokusu çok güzeel;ama o paraya değer mi düşündürür...Daha iyi parfümler var bence...

kokusunu ben de beğeniyorum ferah ama kalıcı değil kesinlikle ya da ben de kalmadı

Back