Arkadaşlar David Walkerden parfüm alacagım. Ama bir türlü istedigim kokuyu bulamıyorum.Esmer tenliyim bu nedenle baharat kokusu istiyorum. Fakat fikirlere ihtiyacım bir kaç koku aklımda bulunsun ki ona göre seçebiliyim :)
Çok kararsız kaldım 212 Seksiyi aldım. Su ana kadar hep olumlu yorumlar aldım parfümle ilgili.Kalıcılıgıda çok iyi. Teşekkür ederim hepinize :)
ben hep bu markadan alıyorum.bu markadan başka parfümlerde kullandın mı, memnun musun genel olarak? alkol kokusu falan oluyor mu?
ben hep bu markadan alıyorum.
d&p yaşadığım şehirde yok zaten bargello yu da ben beğenmiyorum çok alkollu geliyo ve bi süre sonra koku değişiyo bence.
david den ilk escada collection almıştım çok kalıcı bi koku zaten. burberry body, tresor in love, en son michael kors sexy amber kullandım.
alkol kokusu ilk sıkıldığında tabiki oluyor ama diğer markalar gibi değil bence
Dimi bencede ama yabargelloyu da iyi kötüledik burda..
ama onlar da bir çeki düzen versinler kendilerine yani..
Dimi bencede ama ya
İlk baslarda cook iyilerdi bende cok kullanirdim ama zamanla degismeye bozulmaya falan basladi.. Calkalamakta fayda etmiyo biyerden sonra haha
bu markadan başka parfümlerde kullandın mı, memnun musun genel olarak? alkol kokusu falan oluyor mu?
Ben ilk defa kullanıyorum ama arkadaşlarımın çogu bunu kullanıyor ve hepside çok memnun. Şimdilik bende çok mamnunum.Alkol kokusu olmuyor :)
Ben de Anadolu yakasındayım ya.. neden burda yok acaba ?Ah bide istanbul anadolu yakasina acilsada bende kullansam bu markanin parfumlerini
Kuzum avrupa yakasinda bakirkoyde varmis.. Simdi baktim anadolu yakasinda uskudarda varmis david walker mimar sinan mah. deymis pufff uskudar bana cook uzak ya nasil giderim nezaman giderim allah bilirBen de Anadolu yakasındayım ya.. neden burda yok acaba ?
Avrupa yakasında nerelerde var acaba biliyor musun Nuraycm?
Yolumuz düşerse uğrarız artık.. DP ye devamKuzum avrupa yakasinda bakirkoyde varmis.. Simdi baktim anadolu yakasinda uskudarda varmis david walker mimar sinan mah. deymis pufff uskudar bana cook uzak ya nasil giderim nezaman giderim allah bilir
Aynen kuzum yolumuz duserse anca :) d&p miz var nasilsaYolumuz düşerse uğrarız artık.. DP ye devam
DP deki kenzo Amor a bakma fırsatım olmadı bir türlü kuzum yaa. Sen aldın mı ?Aynen kuzum yolumuz duserse anca :) d&p miz var nasilsa:)