• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiyemiz...

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
davetiyemizi seçtik bizimde davetiyemiz işte bu.
$1_60729349_sedef_3596.jpg beğeniğp beğenmeme gibi yorumlarınız bejkliyorum.ama bu kelebeği pek sevmedim kelebeklerin ömrü az olur ya aman Allah korusun nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:inşalla bize ve tüm sevenlere.ben çok detaycıyım her ufak ayrıntıyı düşünürüm öyle kafama takıldı bu kelebek işte.
Resimdeki yazılan davetiyedeki bizim isimlerimiz diil sedef davetiyenin sitesinden buldum resmini.
davetiye metnimizde
Yaşamı güzellikleriyle, zorluklarıyla, gözyaşlarıyla, hüzün ve mutluluklarıyla, her anında paylaşmaya... EVET

Son düzenleme:
Anca yukledi gordum ve bayildim. Dantelli isenmis gibi gorunuyr cok kibar. Allah tamamina erdirsin canim.

bence çok hoş Allah tamamına erdirsin her daim mutlu olmanızı nasip etsin :)

Canım davetiyen çok şık,çok zarif.
Davetiyedeki kelebekte size uğur getirsin, aklına kötü bişey getirme. Bu mutlu yolda her şeyi iyiye ve güzele yor.
Allah yolunuzu açık etsin, bir ömür boyu mutlu mesur etsin inşallah.:nazar:

Davetiyeniz gayet hoş,, darısı başıma :1: Kendimi araya sokmasam olmaz ki :17:
Mutluluklar diliyorum Allah bi yastıkta kocatsın :16:

güzel yorumlarınız ve temennileriniz için çok teşekkür beğendiğinize sevindim çünkü kararsız kalmıştım.Allah hepimize mutluluk versin.:16:

Davetide ki isimler çok dikkatimi çekti yağmur ve toprak :10:
Buarada davetiye hoşmuş canım mutluluğunuz daim olur inşallah :16:

davetiyedeki isimler biz diiliz resmi sedef davetiyenin sitesinden yükledim.bizim PINAR&ONUR

davetiyedeki isimler biz diiliz resmi sedef davetiyenin sitesinden yükledim.bizim PINAR&ONUR

Canım modeli göstermek için siteden aldığını anladım zatende isimler benim dikkatimi çekti o yüzden yazmak istedim onu :12:

Davetiyen çok hoş ve zarif canım. Sonsuz mutluluklar dilerim.
Kelebek özgürlüğün ve güzelliğin simgesi bence.
Birbirinize özgürlük alanları tanıyacaksınız ve her şey güzel olacak İnşaallah.
marriage%20kiss.gif

fotoğraf bile koyulabilir çerceve olarakta kullanılır yani ben bitanesini davetiyeyi çıkardım kendi resmimizi koydum

Çok Güzelmiş :) Umarım Evliliğinde Çok GüzeL Geçer :)
AyrıntıLar Önemlidir.. benim çok içimde kalmıştı davetiye çünkü bensiz bastırdılar..
O yüzden içine sinmesi en güzeli :)

Back