echofsoul Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 101 0 316 Ankara 9 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi echofsoul #1 Kızlar davetiye içine önerebileceğiniz veya yazdırdığınız yazıları paylaşır mısınız ? Ben şiir tarzı kafiyeli yazıları sevmiyorum, orijinal, anlamlı bir yazı olsun istiyorum. Varsa önerilerileriniz yazarsanız sevinirim.
Kızlar davetiye içine önerebileceğiniz veya yazdırdığınız yazıları paylaşır mısınız ? Ben şiir tarzı kafiyeli yazıları sevmiyorum, orijinal, anlamlı bir yazı olsun istiyorum. Varsa önerilerileriniz yazarsanız sevinirim.
singesong Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 664 6 46 İstanbul 3 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi echofsoul #2 Ben benimkini orjinal olsun diye kendim uydurdum şiir gibi az ucundan mani gibi komik bişey oldu ama bize özgü oldu Kendin uydurmayı dene
Ben benimkini orjinal olsun diye kendim uydurdum şiir gibi az ucundan mani gibi komik bişey oldu ama bize özgü oldu Kendin uydurmayı dene
echofsoul Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2011 101 0 316 Ankara 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi echofsoul #3 Nişanlım da öyle diyordu kendimiz yazalım diye, ben uğraştım beceremedim :) O yazmış sağolsun çok da güzel olmuş onu kullandık canım teşekkürler :)
Nişanlım da öyle diyordu kendimiz yazalım diye, ben uğraştım beceremedim :) O yazmış sağolsun çok da güzel olmuş onu kullandık canım teşekkürler :)