• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiye sözü belki fikir olur

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye ''EVET'' dediğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...

Çok erken yaşlarda başlayan ilişkiler için anlamlı olabilir şahsen benim için öyle :)
Umarım beğenirsiniz...
Bakıp geçmeyin önerilerde/fikirlerde de bulunabilirsiniz...

Son düzenleme:
Bir çocuğun masumluğunda sevdik,yine bir çocuğun oyuncağına olan bağlılığı gibi sımsıkı sarıldık birbirimize.Çocukluğumuzu kaybetsek de aşkımızın masumluğunu sonsuza kadar sürdürmeye ''EVET'' dediğimiz bu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız...

Çok erken yaşlarda başlayan ilişkiler için anlamlı olabilir şahsen benim için öyle :)
Umarım beğenirsiniz...
Bakıp geçmeyin önerilerde/fikirlerde de bulunabilirsiniz...

Erken yaşta başlamamış olsa bile sözlerin anlamı çok güzel. Bir ömür mutlu olun inş:nazar:

Erken yaşta başlamamış olsa bile sözlerin anlamı çok güzel. Bir ömür mutlu olun inş:nazar:

evet dediğiniz gibi zaten öyle çocukluktan başlamış bir ilişkiyi anlatmıyor söz ama ben bizim ilişki böyle olunca hemen ona yordum olayı :) teşekkürler

Son düzenleme:
Back