• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetiye seçeneklerinde bana yardımcı olur musunuz?

davetiye seçeneklerinde bana yardımcı olur musunuz?

• davetiye 1

OY: 15 28,3%
  • davetiye 2

OY: 0 0,0%
  • davetiye 3

OY: 8 15,1%
  • davetiye 4

OY: 1 1,9%
  • davetiye 5

• davetiye 6

OY: 2 3,8%
  • davetiye 7

OY: 3 5,7%
  • davetiye 8

OY: 0 0,0%
  • davetiye 9

OY: 3 5,7%
  • davetiye 10

OY: 12 22,6%
  • davetiye 11

OY: 2 3,8%
  • davetiye 12

• davetiye 13

OY: 5 9,4%

• Ankete Katılan
    53

selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.292
En iyi cevaplar
1
16.419
448
40
Bursa
arkadaşlar davetiyeleri yükleyeceğim bana yardım ederseniz sevinirim..

davetiye 1

Uploaded with ImageShack.us

davetiye 2

davetiye 3

davetiye 4

davetiye 5

davetiye 6

davetiye 7

davetiye 8

davetiye 9

davetiye 10

davetiye 11

davetiye 12

davetiye 13

facebook profili şeklinde bir davetiye olabilir hem eğlenceli hem farklı olur. Klasik davetiyeleri beğenmiyorum ben.

bende klasık begenmıorm benımkı de komık bı seydı:52::52::52: eklerdım ama arkadas bunları begenmıs aralarında sade tebessum ettıren bı davetıye goremedım...

en baştakini beğendim cnm ben. Cd li olan da ilginçmiş daha önce görmemiştim

çok teşekkür ederim tatlım orjinal olsun istiyorum pek kimse davetiye yaptırmamış olsun..

en zahmetsız ve kıbarı 11 nolu davetıye.. ama uzerınde kı kalbı begenmedım basıtlestırmıs davetıyeyı... baska seceneklere de bakabılırsın... :70::70:
mutluluklar arkadasım:70:

evet bende o kalbi beğenmedim basitleştirilmiş..çok teşekkür ederim tatlım..sana da mutluluklar..

Canım davetiye 3'ü beğendim ama davetiye 13'de çok orjinal geldi hoşuma gitti:34:

kesinlikle katılıyorum bakalım tatlım..en yakın zamanda davetiyeleri yaptırmamız gerek nişanlımla..

ben 1. yi oyladım , ama 10 numara da hoşmuş:71:

çok teşekkür ederim tatlım aman ayırdığın için..

ben davetiye 10 u beğendim canım, hayırlısı olsun :21:

çok teşekkür ederim tatlım hayırlısı olsun..

facebook profili şeklinde bir davetiye olabilir hem eğlenceli hem farklı olur. Klasik davetiyeleri beğenmiyorum ben.

internetten veya faceden tanışanlar belki yaptırabilirler ama biz ortaokuldan beri beraberiz..klasik daha hoş olur gibi geliyor tatlım..yinede çoook teşekkür ederim..

ben 8 nolu davetiyeyi beğendim....
sade ve şık....

çooook teşekkür ederim tatlımmm

İlkini beğendim ben de. Cd li olan da orijinal ama cd nin içi doldurulamayacağı için anlamsız :D

cd li olan çok orjinal ama dediğin ibi içi doldurulamayacağı için anlamsız

11 ve 7'yi beğendim ben de.

çok teşekkür ederim tatlım

10. beğendim ben :16:

çok teşekkür ederim tatlımm

bunları internetten bakarak mı beğendin bu iş içinde olan biri olarak birde birebir görmeni tavsiye ederim çünkü internette beğenip eline alınca hayal kırıklığına uğrayanda oluyo veya orda beğenmedini orjinalde beğenen de

bunları internetten bakarak mı beğendin bu iş içinde olan biri olarak birde birebir görmeni tavsiye ederim çünkü internette beğenip eline alınca hayal kırıklığına uğrayanda oluyo veya orda beğenmedini orjinalde beğenen de

evet internetten beğendim tatlım..peki sen bana biraz yardımcı olur musun?bikaç tane güzel davetiye koyabilir misin?

$ERDEM 50442.jpg $KUMRU 4808B.jpg $SEDEF 3606 ZARFSIZ.jpg $KUMRU 4808A.jpg $SEDEF 3613.jpg $SEDEF 3612.jpg $ERDEM 50488.jpg

Back