• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiye konusunda yardımınıza ihtiyacım var !!!"

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar sevgilimle klaket davetiye bastırmaya karar verdik ama ayüzünde nasıl bir fotoğraf figür veya resim olsun kararlaştıramadık. Ayrıca ön yüzdeki yazı fontları olmuşmu sizce? Farklı önerisi olan var mı? Gün içerisinde karar vermem gerekiyor.

$Untitled.jpg

Bu davetiyeciye hazırlattığımız taslak ama ben arkasında bu fotoğraftan ya adeğilim sanki aileler farklı yorum yapar niye böyle kendi fotoğraflarını koymamış derler gereksiz eleştiriler gelir gibi :)

Beni $When_You_Are_In_Love_by_vladstudio.jpg $Heart_by_VampireSchulz.jpg $heart,love,conceptual,flower,photography,romance-f6032beb92415782d03f579036599413_h.jpg $Fragile_Heart_by_angel007.jpg $a_winter_heart_by_photosopher-d4ohsg9.jpg m düşündüğüm alternatifler ise

senin düşündüğün alternetifler daha güzel bence.. kendii davetiyende başkasına ait resim olması hoş olmaz bence..

Davetiyen güzel canım, fakat dediğin gibi başkalarının fotoğraflarının olmasına gerek yok (eğer kendi fotoğraflarınızı koymayacaksanız).
Şunlara ne dersin, gördüğüm bazı davetiyelerden farklılar, fikir olması açısından ekleyeyim dedim.

stock-illustration-11984895-bride-and-groom.jpg
bride-and-groom-silhouettes-vector.jpg

9815301-vector-illustration-of-bride-and-groom-on-the-elegant-background-decorated-with-heart-shape-and-flow.jpg

stock-vector-vector-bride-and-groom-running-13651009.jpg
can-stock-photo_csp8638358.jpg

can-stock-photo_csp3065143.jpg
clp88410.jpg

can-stock-photo_csp7537881.jpg
c2162d878a3b.jpg

11657423-wedding-picture-bride-and-groom-in-love.jpg

depositphotos_8778479-Bride-and-groom.jpg

Davetiyen güzel canım, fakat dediğin gibi başkalarının fotoğraflarının olmasına gerek yok (eğer kendi fotoğraflarınızı koymayacaksanız).
Şunlara ne dersin, gördüğüm bazı davetiyelerden farklılar, fikir olması açısından ekleyeyim dedim.

stock-illustration-11984895-bride-and-groom.jpg
bride-and-groom-silhouettes-vector.jpg

9815301-vector-illustration-of-bride-and-groom-on-the-elegant-background-decorated-with-heart-shape-and-flow.jpg

stock-vector-vector-bride-and-groom-running-13651009.jpg
can-stock-photo_csp8638358.jpg

can-stock-photo_csp3065143.jpg
clp88410.jpg

can-stock-photo_csp7537881.jpg
c2162d878a3b.jpg

11657423-wedding-picture-bride-and-groom-in-love.jpg

depositphotos_8778479-Bride-and-groom.jpg

Sağol canım teşeşkkür ederim ben resim değil de aslında figür istiyorum benim eklediklerimden birini seçecek olsanız mesela ben bunu çok yakıştırdım beyaz zemin siyah çerçevede iyi olur gibi.

attachment.php

umarım kızmazsın canım ama senin koyduğun resimler biraz iç karartıcı :26:
düğün davetiyesi daha renkli eğlenceli cıvıl cıvıl iç açıcı olmalı bence.
2. resim çok klişe artık herkesin avatar fotoğrafı olmuş durumda.
4. sü karmaşık, hatta bana kan ifadesi veriyor.
5. de yanlızlık ifade ediyor sanki.

1.si çok hoşuma gitti, eğer siyah beyaz olsun istiyorsn, onun siyah beyaz formatını yaptırabilirsin fotoshopla.
3. de hoş ama daha basit biraz.

tabi bunlar benim görüşüm.

en doğru kararı verebilirsin umarım :34:

Bir de bunu buldum temaya uygun :))

Eki Görüntüle 483491

Bu temaya uygun olarak daha hoş olmuş.
Yani diğerlerinden ziyade, en çok bunu beğendim.. :34:

Seni anladım canım, tarzlar ve tercihler farklı olabilir tabii ki.
Ama davetiye denilince, hele ki düğün davetiyesi, akla gelin & damat geliyor.
Düğün/nikah ile ilişkilendirilecek birşey olması daha hoş olur diye düşünmüştüm..

Eminim güzel bir davetiyen olacaktır, mutluluklar dilerim... :34:

Son düzenleme:
umarım kızmazsın canım ama senin koyduğun resimler biraz iç karartıcı :26:
düğün davetiyesi daha renkli eğlenceli cıvıl cıvıl iç açıcı olmalı bence.
2. resim çok klişe artık herkesin avatar fotoğrafı olmuş durumda.
4. sü karmaşık, hatta bana kan ifadesi veriyor.
5. de yanlızlık ifade ediyor sanki.

1.si çok hoşuma gitti, eğer siyah beyaz olsun istiyorsn, onun siyah beyaz formatını yaptırabilirsin fotoshopla.
3. de hoş ama daha basit biraz.

tabi bunlar benim görüşüm.

en doğru kararı verebilirsin umarım :34:

Canım ekledikten sonra o bulutlu olanın klişe olduğuna ben de karar verdim ve vazgeçtim. 4. resim için de seninle aynı fikirdeyim. Ben en Çok 1. 3. ve 5. yi sevidm bir de bunu özellikle :)

attachment.php

Çok teşekkürler verdiğin fikirler için.

Kılzar çok sağolun bunu yapacağım şimdide yazı karakterleri için karar vereceğim biraz basit mi olmuş sizce böyle mi kalsın?

bence daha farklı olmalı... düğün davetiyesi için daha şık bir şey bulabilirsin.. nacizhane tavsiye ,)

Canım aslında hiç fotoğraf istemiyorum çünkü sevmiyorum davetiyede fotoğraf bunlarda insan veya çocuksu karikatürler olmadığı için hoşuma gitti ama güzel olacağını düşünüyorum arka tarafta siyah beyaz. Çok teşekkürler.

Back