davetiye hakkında

MIhtar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
10.001
15.641
498
selamlar benim davetiyeci dükkanım vardı kapatmak zorunda kaldım ama babam matbaacı onun yanındayım yani aynen devam davetiyeler hakkında sormak istediğiniz bişeyler olursa kataloglar fiyatlar hakkında yardımcı olabilirim hatta yaptırabilirim de şehirdışı yurtdışı çalıştığım mail yolluyla pek çok müşterim var
davetiye seçimi hem zor hemde en az bütçe ayrılan kısımdır yardımcı olmak isterim
şimdiden mutluluklar

davetiye örneklerini koyabilseydiniz siteye daha çok ilgilenen olurdu sanırım

Bir Sürü Katalog Var..
Hepsini Buraya Eklemesi İmkansız Canım..
Mevcut Olan Katalog İsimlerini Yazsın..
Katalog ve Davetıye Numarasıyla Yardımcı Olabilir..

nette bulabildiğiniz bir çok katalog elimde mevcut

erdem,kristal,sedef,ebru,kıvılcım,koza,alara,kumru en çok tercih edilenler
herkesin zevki ve seçimi farklı olacağı için örnek hangi birini koyayım siz katalogları inceleyin bence böyle daha kolay olur :)

canım ben kristal katalogundaki 70727 ile 70759 luları begeniyorum.200 tane bastırmayı düşünüyoruz.Fiyat bilgisi verebilir misin?

Özel msj atamıyoruum :) Hem fiyat sormak istiyorum, hem internet siteniz var mı adres veya iletişim bilgisi :)

izmirdeyim int sitesi yok sen beğendiğin davetiyeleri katalog ve numaralarıyla buraya yaz ben sana fiyatlarını bildireyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…