davetiye arayipta bulamayanlar fiyatta anlasamayanlar istediginiz cesit modeller

sumeyradayioglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
190
6
33
İstanbul
Yeni evlenicekler mutluluğunu insanlarla paylasacaklar istediğiniz model sayisiz modellerle uygun fiyatlarla kaliteyle burdayiz. Hic bir yerde bulamayacaginiz modeller çeşit çeşit tasarimlar.. Aramaniza gerek yok ben geldim burdayim.. Davetiye bastiracak olanlar burdayiz.. Davetiyeci aramayin internet sitemizde isyerimizde özenle calismaktayiz fikir edinmek yada akliniza yatiyorsa ozelden yazin iletişim saglayalim. Ayrıca sadece davetiye değil matba veb sitesi reklam internet sitesi is yeri sitesi adan şeye reklam ajansimizda mevcuttur buyrun sorularinizla cevaplarimla burdayim..

merhaba,
mesela davetiye bastırmak istesem benim istemiş olduğum tasarımı yaparmısınız. düğün tarihi belli değil ama şimdiden araştırma yapıyorum. oldu ki sürpriz bi tarihte oldu paniğe kapılmayım diye. iş yeriniz nerde sanırım telefon ve mail yoluyla iletişime geçiliyor. ve yapmış olduğunuz, söylediğiniz o değişik tasarımlarlar örnek gönderebilir misiniz. tşkrler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…