davetin.com??

şuan fotoğraf atamıyorum ama kızkuleli bir davetiye beğendim. davetin.com sitesinden ama sitenin güvenilir olup olmadığına emin değilim.

Ben şahsen sahibiyle tanışmıştım evlilik hazırlıkları fuarında oraya katılımcı olarak katılan bi firmaydı bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum sitede ama için rahat etmicekse telle ulaş derim...

Açıkçası bilgisayarım siteyi engelliyor, girmiyor. Güvenlik duvarı engel oluşturuyor, zararlı içerik diye. Başka bir yerden denedim kredi kartım bu sefer eNgel koydu. Dönüş yaptık ama onlar da nedenini bilmiyor. O yüzden güvensem mi bilemedim

Anladım canım siteyle alakalı bi sorun olmuş olabilir.Şimdi nette araştırdımda şikayetler var oraya ilgili google'a yazıp bakarsan görürsün sende iyi bi firmaya benziyor ama bu şikayetleri gördükten sonra emin olamadım bende iyice araştır derim.

Evet bende yorumlarını okudum hiç iyi yorumlar yok
Bence başka yerlere bakabilirsin canım

Arkadaşlar başka bir yerden aldım, güvenmedim o sayfaya. Davetiye servisi diye bir site. Kapıda ödeme ve ücretsiz kargo imkanı ve çok uygun fiyatlı bir yer. İstanbul,bağcılar da yerleri. Sipariş verdim iki gün içinde elimdeydi davetiyeler ve çok güzel basılmış. Tavsiye ederim.

Hayırlısı olsun canım mutluluklar.. Darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…