How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Davet Listesi Stresi İçindeyim.

nailsofcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
427
284
53
Tuttuğumuz mekan en fazla 270 kişi alıyor.Biz 240 kişi üstünden anlaştık.Fazladan gelen olursa ödeme yaparız dedik ama babacım, mekanı 250 kişilik davetliye göre tutmuş olmamıza rağmen son dakikada bir sürü kişi daha ekleyiverdi listeye.Bu insanların çoğunu hayatımda görmedim ve görmeyeceğim.Hatta bu insanlar yüzünden çağırmam icap eden pek çok kişiyi çağıramıyorum.Ya nikahı ayırıp herkesi nikaha çağırıp düğün listemi sabit tutacağım ya da tuttuğumuz mekanın 400 kişilik salonuyla değiş tokuş yapmak zorunda kalacağım -ki en son başkasına opsiyonluydu ve gelmeyen çok olursa salon bomboş görünecek kadar büyük duruyor.Liste şu anda 350 kişi.Düğün 2 Mayısta.Tarih biraz dandik olduğu için çocuklu ve okullu misafirlerimizin gelemeyeceğini umut ediyorum ama emin değilim.Herkes en fazla 270 kişi katılır merak etme diyor ama ya herkesin gelesi tutarsa?ya beni çok seviyorlarsa da haberim yoksa?gelen ayakta kalırsa?2 kişilik davetiyeye 6 kişi gelenler olursa?kafayı yemek üzereyim.Bu konuda daha önceden deneyim yaşamış olanlar var mı?davetlilerin çoğu şehir dışından.Kimseyi kırmak istemiyorum.Facebookta paylaşılan fotoğrafları görüp çağrılmamış olmanın üzüntüsünü yaşamalarını istemiyorum.Vallaha ben herkesi çağırabilmek icin güzel bir düğün salonu tutalım,yemeksiz olsun istedim ama sevgili annecim ve nişanlım pahalı bir mekanı tercih ettiler.Listenin stresini yaşamak da bana kaldı :(

Merhaba,
davetiyelere 2 kişiliktir diye belirtmelisin.Annende davetiye verirken ya da sen damat tarafı bize kısıtlı sayı verdi gönlümüz isterdi herkesi çağırmak gibi arabulucu kırıcı olmayan,nazik bir biçimde belirtsin.
4 kişilik uzak akraba ,ahbap ailelerde ,çocuklarını getirmek yerine 2 kişi gelmeye dikkat eder nispeten diye düşünüyorum.
Şahsen ben böyle yapacağım.Şimdiden Mutluluklar.

İlginiz için teşekkür ederim.Listeyle başa çıkamayınca mecbur buyuk olan salona geçiş yaptık.40 kişi fazladan ödeme yapacagız.Kim kiminle gelirse gelsin artık stresi yok ama bu seferde düğünde ben olamayacgım demeler yüzünden büyük mekanın boş kalması stresine girdim :D aman artık kısmet ne yapayım.En sevdiklerim olsun o bana yeter.

Kuzum sen çağarda gelmeyen gelmesin boşver olanlarla eğlenirsiniz sizde bişey yolmaz. Bende nişanım için 270 kişilk falan yer tuttum 150 kişi olursa razıyım :) ama sıkıntı etmıyorum olduğu kadar :)

Back