Cilt Bakımı Ürünleri Darphin Predermine Firming Wrinkle Repair Serum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.745
27.702
49
Darphin-Predermine-Firming-Wrinkle-Repair-Serum.jpg

Darphin Predermine Firming Wrinkle Repair Serum,ciltteki kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcıdır.
E vitamini, Atkuyruğu otu, Bitkisel suni kollajen içerir. İçeriğindeki hammaddelerin %93 ünü doğal kaynaklar oluşturur. Gözenekleri tıkamaz ve cildi nemlendirmeye yardımcıdır.
Cilde parlaklık, esneklik ve canlılık sağlamaya çalışır. Kırışıklıklara karşı cilt yapısını güçlendirmeyi hedefler.Cilde gençlik ışıltısı katmaya çalışır. Aydınlık bir görünüm ve parlaklık sağlamaya çalışır. Pürüzsüz bir cilt görünümü elde etmenize yardımcıdır.

Cildimizi erken yaşlarda bakım yapmaya özen göstermezsek, cilt ilerki yaşlarda yaşlanma etkilerine ve çevresel etkenlere karşı daha hassas olur. Yıpranma etkileri daha erken görülmeye başlar.
Kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olmaya çalışır. Ürünün formülünde paraben, mineral yağ ve hayvansal kökenli hammedeler bulunmaz.
Sonuç: Cilde canlılık kazandırmaya yardımcıdır.
Kullanım Şekli: Sabahları 3 damla serumu, içten dışa doğru, dairesel hareketlerle ve nazikçe masaj yaparak, yüz ve boyun bölgesine uygulayabilirsiniz.
Zamana engel olamayız, akıp gider. Zaman geçerken, belli bir yaştan sonra ciltte kırışıklıklar oluşmaya başlar. Bu ince çizgiler, zaman geçtikçe, derinleşmeye başlar.
Cildimizde kırışıklık ve çizgi görünümleri ortaya çıktığında da, gerekli önlemleri almalıyız. Cilde doğru ürünlerle bakım yapmak çok önemlidir.

Daha akışkan süt kıvamında bir sıvı.Bu serumdan beklentim çok fazla .Öyleki cilt bakımında serumların etkisinin kremlerden daha fazla olduğunu düşünüyorum.Aldığım setin en kıymetli parçası olarak bunu görüyorum.Sabah kullanım olarak yazmış ama ben sabah akşam kullanıyorum kremin altına. 3-4 damlayı göz dışında yüzüme ve boynuma sürüyorum.İçeriği yağlı olmadığından bir kaç dairesel hareketle cilt tarafından hemen emiliyor ve daha fazlasına fırsat vermiyor.Bu hali iyimi kötümü emin olamadım.

X