estooree Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 229 40 48 36 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #1 Sağ kasığıma darbe aldım çok korkuyorum beş haftalık hamileyim kızlar bir şey olur mu Son düzenleme: 17 Ocak 2018
A alinaz Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 81 53 18 34 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #2 Allah var canım dua et kadınlarımızın başına neler geliyor hep okuyoruz haberlerde. Korkma Allah izin vermezse hiç bir şey olmaz..
Allah var canım dua et kadınlarımızın başına neler geliyor hep okuyoruz haberlerde. Korkma Allah izin vermezse hiç bir şey olmaz..
estooree Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 229 40 48 36 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #3 alinaz .!.: Allah var canım dua et kadınlarımızın başına neler geliyor hep okuyoruz haberlerde. Korkma Allah izin vermezse hiç bir şey olmaz.. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım Rabbim büyük
alinaz .!.: Allah var canım dua et kadınlarımızın başına neler geliyor hep okuyoruz haberlerde. Korkma Allah izin vermezse hiç bir şey olmaz.. Genişletmek için tıkla... İnşallah canım Rabbim büyük
Afilim92 ♡cennet kokulum geldi ♡ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mart 2017 15.666 20.349 398 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #4 estooree .!.: Sağ kasığıma darbe aldım çok korkuyorum beş haftalık hamileyim kızlar bir şey olur mu Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun içinizin rahat etmesi icin bi dr a gidin kese etrafında kanama var mi kontrol eder ve varsa igne ile durdurur. Cozumu var Allah in izni ile.
estooree .!.: Sağ kasığıma darbe aldım çok korkuyorum beş haftalık hamileyim kızlar bir şey olur mu Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun içinizin rahat etmesi icin bi dr a gidin kese etrafında kanama var mi kontrol eder ve varsa igne ile durdurur. Cozumu var Allah in izni ile.
Cikolatalikurabiyem ⛈ Walking on the sky in my dreams... Kayıtlı Üye 1 Ekim 2017 2.328 3.417 133 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #5 Canım bişey olmaz evelAllah..geçen gün okudum paraşütle kaza yapmis kadın ucumdan düşmüş bişey olmamış..Yani sıkma canını..
Canım bişey olmaz evelAllah..geçen gün okudum paraşütle kaza yapmis kadın ucumdan düşmüş bişey olmamış..Yani sıkma canını..
estooree Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 229 40 48 36 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #6 Mrvgnc .!.: Canım bişey olmaz evelAllah..geçen gün okudum paraşütle kaza yapmis kadın ucumdan düşmüş bişey olmamış..Yani sıkma canını.. Genişletmek için tıkla... çok evhamlı bir insanım O kadar dikkat ediyorum ama Allah büyüktür bebeğimi korur inşallah
Mrvgnc .!.: Canım bişey olmaz evelAllah..geçen gün okudum paraşütle kaza yapmis kadın ucumdan düşmüş bişey olmamış..Yani sıkma canını.. Genişletmek için tıkla... çok evhamlı bir insanım O kadar dikkat ediyorum ama Allah büyüktür bebeğimi korur inşallah
Cikolatalikurabiyem ⛈ Walking on the sky in my dreams... Kayıtlı Üye 1 Ekim 2017 2.328 3.417 133 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #7 estooree .!.: çok evhamlı bir insanım O kadar dikkat ediyorum ama Allah büyüktür bebeğimi korur inşallah Genişletmek için tıkla... . Korur tabiki canım.Biseycik olmaz uzulme lutfen
estooree .!.: çok evhamlı bir insanım O kadar dikkat ediyorum ama Allah büyüktür bebeğimi korur inşallah Genişletmek için tıkla... . Korur tabiki canım.Biseycik olmaz uzulme lutfen
estooree Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2014 229 40 48 36 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi estooree #8 Mrvgnc .!.: . Korur tabiki canım.Biseycik olmaz uzulme lutfen Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Mrvgnc .!.: . Korur tabiki canım.Biseycik olmaz uzulme lutfen Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler