daraliyorum

evet bende yaptim benzer hatayi ama kimsenin koynuna girmedim..

Burda asıl acı olan birinin koynuna girebilmesindense, onun için feda ettiğin Aileni ve ülkeni gözü görmeyip, mutsuzluğuna sabır göstermeyip, bir de kendisi yalnız bırakabildi. Bu kadar mı hatrın yoktu?

Ama sen hala aynı mutsuzluktasın farkında mısın? Burada yardım istiyosun ama mesajıma yazdığın cevaba bir bak.. Üzgünüm ama burdan bbakınca öyle görünüyorki, sen mutlu olamazsın..

Akliniza esinizin yaptiklari geldiginde,kendi yaptiklarinizi hatirlayin ve rahatlayin..

neden böyle bir düsünceye kapildin?

sence neden mutlu olamam? =/ cokmu sorunluyum =(

Böyle acıları atlatmak kolay değil elbette
ama artık affetmişsiniz
tekrar tekrar bu konuları açmayın
sorununuz daha çok tazelenir kapanmaz

Arkadasim zaten o yokken de mutsuzdun, madem baristin onunla mutsuz ol. Arada mutlu olursun en azindan.
Ayrica tamam sindirilemeyecek bir durum lakin tam bir aldatma vakasi degil.
Hani bu durum oldugunda sizin evlilik bitmis sayilirdi.
Uzunca bir sure daralacaksin ama bir kac yil sonra cok nadir aklina gelecek.
Simdilik ani yasamaya bak bari.

denedim, deniyorum, kizginliktan baska bir ise yaramiyor cünkü o beni itti bazi seylere =(

Canim gecmisi unut. ikinizde cok zor zamanlardan gectiniz. hatalar yaptiniz. Dersinizi aldiniz. Simdi yine ait oldugunuz yerde, birbirinizin yanindasiniz hemde eskisinden cok daha guclu. Sen Marioyu ite ite gonderdin yanindan, cok kotu davrandin ona. O da basti gitti senin icini yakti. Ama bunlarin hepsi gecmisteki psikolojiyle oldu. Ben barismaniza cok sevindim. Bir daha asla birakmayin birbirinizi. Aile terapisine gidin. Ne geciyorsa icinden anlat, senin gecmisi affetmeni saglayacak.

Yeni bir sayfadan basladigini dusun. Simsiki saril ona. Cok mutlu olun insallah canim

Konularınızı en başından beri biliyorum. Ilk kez cewap yazıyorum. Bakın bu evliliği bitiren sizin aileniz tarafından istenmeyişinizin acısını eşinizden çıkartınışızdı. Çok sorunlu bir ilişki oldu sizinki ama sonunda tekrar deneyeceğinizi tahmin ediyordum. Olan oldu. O bir kadınla yaşarken sizin de gönül ilişkileriniz oldu. O bundan haberdar değil diye siz daha masum değilsiniz.. unutamıyorum dediğiniz şeyleri kısmen de olsa siz de yaptınız.. ilk denemeniz hüsran oldu ama ikinciyi de aynı hale getirmeyin lütfen. Ikiniz de önünüze bakmayı, geçmişi geride bırakmayı öğrenin. Yoksa sonunuz yine hüsran..

evet kizlar ben geldim uzun bir süreden sonra, dün gece itibari ile tamamen yollarimizi ayirdik onunla..

kizlar ayni hatayi yapmayin, biten birsey bitsin, üstelemeyin, olmuyorsa olmuyordur, cirpindiginzla kaliyorsunuz..

evet kizlar ben geldim uzun bir süreden sonra, dün gece itibari ile tamamen yollarimizi ayirdik onunla..

kizlar ayni hatayi yapmayin, biten birsey bitsin, üstelemeyin, olmuyorsa olmuyordur, cirpindiginzla kaliyorsunuz..
Herşeye rağmen 2. Şansı verdiniz mi yani? Sonunun böyle olacağı belliydi maalesef...

Yarim kalmisliklar iter bu hataya. İyice tuketir anca o zaman vazgecersin. Ne oldu peki son raddede biraz bahsedebilir misiniz?

Herşeye rağmen 2. Şansı verdiniz mi yani? Sonunun böyle olacağı belliydi maalesef...

evet verdim yada vermistim mi demeliyim?

mart ayindan düne kadar beraberdik ama olmadi, nefret etmek istemedigim icin ayrilmak istedim, kararli oldugumu görünce cok üstelemedi ve bana hak verdigini söyledi ve gitti.. hic birsey hissetmiyorum..

Haturlıyorum seni ailen haklıymış değmezmiş hiç, iyi olmuş bitirmen çünkü aynı şeyi yaşama olasılığın yüksekmiş

Sorun neydi peki? Ailenizle araniz düzeldi mi? Bi ara türkiyeye gelmeyi planliyordunuz vaz mı gectiniz?

Yarim kalmisliklar iter bu hataya. İyice tuketir anca o zaman vazgecersin. Ne oldu peki son raddede biraz bahsedebilir misiniz?

bizim hikayemiz yalanmis, temelimiz saglam olmadigi icin en ufak birseyde yikilmaya musaitti zaten de ben direndim ama sinirlerim bu kadar kaldirdi ve en son zamandir gecmisinde cok etkisi oldu.. böylesi benim icin daha hayirli, artik onu istemedigimi anladim ve iyice hissetim.. onun icin ne hayirli beni ilgilendirmiyor..

bence olayı kabullenememişsin sadece barışmışsınız.
kabullenmek demek olayı ve duyguyu beyninde bitirmiş olmak demek. hatırladığında fazla bir şey hissetmemektir acı anlamında.
zamanla olur inşallah. ama sana da büyük rol düşüyor aklında bitirmeye çalışmalısın geleceğine ve ana odaklanıp geçmişi düşünmemeye çalış takılma en azından.

Sorun neydi peki? Ailenizle araniz düzeldi mi? Bi ara türkiyeye gelmeyi planliyordunuz vaz mı gectiniz?

ailemle aram düzelmedi ve düzelmesini istemiyorum, cünkü cok yalniz biraktilar beni ve artik kimseye ihtiyacim yok..

türkiyeye gitmek istedim ama vazgectim, yeni zelandaya gidicem..

sorun coktu..ben salaktim sadece..

bitti diyorum bitti =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…