daraliyorum

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
kizlar uzun zamandir girmiyordum siteye..

beni hatirlayanlar varmi aranizda bilmiyorum hemen özet gecmek istiyorum:

yurt disinda yasayan, gurbetci bir türk kiziyim,
macar ve benimle ayni yasta olan bir gencle ailemi, sülalemi karsima alarak evlilik yaptim..
evlilik bize yaramadi, "büyük askin büyüsü bozuldu" ve cok kötü bir yaz gecirdim gecen sene, daha bosanmadan baska bir kadinin gülüsünde huzur bulmustu.. ülkesinden bir kadindi bu ve yasadigimiz ülkeyi terk edip macara gitti o kadina..bosandik.. tekrar dönmek istedi sene sonuna dogru..ugrasti neler neler yapmadi, kapimda yatti.. persandi..ne kadar büyük konussamda asla olmaz desemde yeniden basladik.. ocak ayindan itibaren beraberiz, beraber yasiyoruz.. rüya gibi hersey.. beni seviyor..ugrasiyor, evimizi güzellestiriyor, simski sariliyor sanki birisi beni ondan alacakmis gibi.. hic birakmayacak gibi.. ama gecmis sürekli pesimde sanki..

bu arada ailemle hala barismadim, beni kabul etmiyorlar..
baska kadina beni unutmak icin gitmis hic umudu kalmadigi icin..ve bu konu acildiginda öyle bir kizariyorki, cok utaniyormus.. beni kaybetmeyi göze aldigina kendi bile inanamiyormus..

o unutmus gibi yapiyor ama ben bazen huzursuzluk cikariyorum kendime engel olamiyorum..

bir kelime yetiyor ortami germeye.. mesala gecen yaz macarda cok yagmur yagdi dedi, bütün gün suratim asikti cünkü caresiz, terk edilmis günlerim aklima geldi, baskasinin kollarinda oldugu aklima geldi..hersey gözümde canlandi.. bu konuyu acmak istemiyorum sürekli cünkü birseyleri kabul edip, yutupda yeniden birlestim.. simdi bu neyin nesi demez mi?

napabilirim?? hep böyle mi sürecek? seviyorum, seviliyorum ama huzursuzum..=(

Son düzenleme:
Onu tekrara hayatına dahil ettiğine göre kabullenmişsin demektir. Sürekli bunu ortaya çıkarmanın anlamı yok ki.
Gene mutsuz olursun. Unutman gerekiyor düşünmeyeceksin geçmişi.

Gurbette yaşanabilecek en büyük acılar listesine girmeye hak kazanabilecek bi olay atlatmışsın, gurbette terk edilmişsin.
Ailevi kısmı da ekstra can sıkıcı.
Sana bunu yaşatan insanla yeniden birleşme kararı almışsın, şu andan itibaren "yapaydın yapmayaydın" muhabbetine girmeyeceğim dolayısıyla.
Henüz olaylar taze, anılar canlı. Dolayısıyla o sana ne kadar çok sarılırsa sarılsın, tek bir kelimeyle bile o bunalımlı günleri hatırlaman çok normal, bir travmaymış senin için.
Ben böyle bir travmanın çözümüne genel olarak ne dost aklı, ne KK desteği yetmez, bi uzmandan psiiyatrik destek almalısın diyorum.
Işık seninle olsun kardeş.

Eger boyle bir hatayi tekrarlamayacak gibiyse kapat eski defterleri yazik uzme kendini..Biran once ailenlede barismaya bak bence iyi gelecektir sana

asla benim tarafimdan böyle birsey olmayacak bir daha diyor.. dallas gibi ama bende bir haltlar karistirmistim ama onun haberi yok tabi.. onunla beraberken baska biriyle bulusup, sabaha kadar sohbet etmistim disarda bir bankda..sonrada sarilip ayrildik, birdahada görmedim o kisiyi.. cok yalnizdim ve gercekten birisine ihtiyacim vardi, nefes alsin yeter sadece bir insan evladi.. yoksa hoslanma, yatma kalkma yok isin icinde..

Boyle bir seyi unutmaman degil unutman anormal olurdu. Tekrar nasil guveneceksin ki...

Aldatilmak,ihanete ugramak zor,insan aldatildi diye sevgisi bitmiyor bitmiyor ama,tekrar bir araya gelince de icten ice bastirdigi ofke insanin pesini birakmiyor iste..

Valla böyle güçsüz midesiz güvensiz stresli vb olacağıma yalnız ve güçlü olmayı yeğlerdim. Sevmek sevilmek yetmiyor işte bazen

tabiki gözüm kapali güvenmiyorum artik.. ama güvenim var yinede..

Ben her zaman can cikar huy cikmaz, bir adam bir kere aldatirsa mutlaka devami gelir diye dusunurum. Cunku bir insanin karakteri aldatmaya ya musaittir ya degildir, sizinkininki ortada...
Umarim yanilirim, ama diyecegim o ki daralman normal, kimse boyle bir seyi sindiremez.

Bence dönmekle iyi yapmışsın.Zamanla mutlu olduğunuz anlar arttıkça unutursun ayrılığı.Bilemiyorum yazışından aşıkmışsın gibi geldi aşk da kolay bir şey değil,bir şans daha ver bence.

"Bir daha yapmam" demiş! Emin olun yapmaz.Benim bir tezim vardır. Bir insan bir şeyi yapıyorsa bu onu bir daha yapacağına en büyük kanıttır. Hem ne diyecekti size. Yaparım mı diyecekti. İlginç.

Dönmemen esastı ama madem döndün onsuzken ne kadar mutsuz ve çaresiz olduğunu hatırlayarak ve tekrar o günlere dönmek istemediğini düşünerek motivasyonunu sağlam tutabilirsin.

Hem nerden biliyoruz, belki gerçekten çaresiz olduğu için bi başkası aklını çelmiştir, sende yaptın benzer hatayı unutma. Konularını hatırlıyorum, adama evlendiğiniz için hayatı dar etmiştin mutsuzluğunla, Ha bunlar onun yaptıklarını haklı kılmaz, senin onun için yaptığın fedakarlığın karşılığı asla bu olmamalıydı ama madem döndün, içinde onu affetmen için biraz kendini suçlaman gerekiyo malesef..

Allah yar ve yardımcın olsun..

evet bende yaptim benzer hatayi ama kimsenin koynuna girmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…