• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dar Vajina?

zhra89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
575
90
53
Arkadaslar özellikle EVLİ arkadaşlardan cevap istiyorum.
Vajinanizin dar oldugunu NASİL ve NE ZAMAN anladiniz?

Yok ben anlamadm daha doğrusu bilmiyorum öyle tahmin ediyorum sadece o yüzden sizdeki belirti falan varmı onu sormustum
Muayenebolmadan anlasılmaz canım.dar vajına olurmu ondanda emin değilim sadece perdeli oluyormuş onu duymustum

Arkadaslar özellikle EVLİ arkadaşlardan cevap istiyorum.
Vajinanizin dar oldugunu NASİL ve NE ZAMAN anladiniz?
dar vajina değil de benim rahmim dar...benim ilk gece çok sorun olmuştu hatta halen ilişki sırasında ağrı sızı oluyor...geçen gün rahim filmi çekildim orada öğrendim dar olduğunu...yoksa bende bilmiyordum

ilk Gece hissetmedim diyebilirim ama daha sonralarda vajinamin dar olduğunu yani rahmimin esimde bende anladik.
ilk girişte aşırı dar oluyor belli bir hazdan sonra hafif hafif açılıyor.
Bu konuda sıkıntı varsa on sevismeyi uzun tutarsan daha rahat edersin.

ilk Gece hissetmedim diyebilirim ama daha sonralarda vajinamin dar olduğunu yani rahmimin esimde bende anladik.
ilk girişte aşırı dar oluyor belli bir hazdan sonra hafif hafif açılıyor.
Bu konuda sıkıntı varsa on sevismeyi uzun tutarsan daha rahat edersin.
rahimle vajina aynı şey değil mi zateno_O
dar olduğunu eşiniz nasıl fark etti yani ilk girişte açılma olmadı mı sizde... ooff çok saçma gelebilir sorularım kızlar ya kusura bakmayın:eek:

Estağfurullah canım vajina dış kısma rahim iç kısma denir.
ilk girişte her zaman dar oluyor hafif zorlanıyor eşim ondan anlıyoruz dar olduğunu.

rahimle vajina aynı şey değil mi zateno_O
dar olduğunu eşiniz nasıl fark etti yani ilk girişte açılma olmadı mı sizde... ooff çok saçma gelebilir sorularım kızlar ya kusura bakmayın:eek:

Back