• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dar Burun Yapisi

manolia23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
10
0
1
Arkadaslar merhaba, ben yeni üye oldum kadinlar kulübüne. Bir sorum olacakti size. Benim burun yapim cok dar ve egri. 13 yasinda rahatsizdim burnumdan ve kiriklar, geniz eti ve egrilikler yüzünden burun ameliyati gecirdim. Simdi ise hala bir takim rahatsizliklar devam ediyor mesela burnum cok kuru, ve disarida (mevsim fark etmiyor) sürekli burnum akiyor. :KK43: KBB bölümüne gittim ve bana burun estetigi olmam söylendi. Bende güvenemiyorum kime yaptirsam diye cünkü cok degisik görüsler var. Acaba bildiginiz profesyonel bir estetik cerrah var midir Ankara veya Istanbul'da? Yardimci olurmusunuz? :dua:

Burun akıntısının sebebi rinit ise çok sıkıcı bir durum. Burda bir sürü doktor ismi geçiyor ama görüşmeden, konuşmadan randevu almayın. Tek verebileceğim tavsiye sağlığınız için gereken parayı gözden çıkarın 3-5 kuruşun hesabını yapmayın.

Evet, cok haklisiniz. Alerji var, özellikle ilkbahar döneminde ama onun disinda mesela sicak birsey icerken/yerken veya acili yemeklerde cok daha kötü oluyor. Ben gittigimde onun üzerinde pek durmadi doktor ondan iyi bir doktor ariyorum. Zaten saglik söz konusu olunca 3-5 kurusun hesabi yapilmaz. Önerebileceginiz bir doktor var midir?

Aman aman ilgilenmeyen doktorlardan uzak durun başa bela resmen deli muamelesi görüyorsunuz.
Yaşadığınız şehirde beğenilen isimler varsa onlara gidin belki tedavi gerektiren bir rahatsızlığınız var, umarım ciddi bir durum olmaz.

Türkiyede yaşamıyorum o yüzden isim önersem saçma gelir çünkü bire bir görüşmeden sadece duyduğumuz isimleri yazmak size iyilik yapmak değil.
Yıllar önce gaziantep'te bir doktora görünmüştüm adam çok ilgili, her şeyi olduğu gibi söylüyordu, tavsiyeler veriyordu içime sindi. Ameliyat olursam ona olmak isterim.

peki, cok tesekkürler ama gaziantep'te cok uzak. :KK56: Burun bölgesi cok kritik bir bölge ve cok dikkatli hareket etmek lazim. Benim yakinlarim mesela olmustu ve hic memnun kalmamislardi. Koku alma duygulari yok oldu veya burundan nefes almak tamamen iptal oldu. :olamaz:

Kocaelide Nurgül altuntaşa arkadaşım ameliyat oldu ve cok memnun. Çok titiz çalışan herseyi açık açık söyleyen bi doktor. Araştırmanı tavsiye ederim fiyat 5 e yakın.

Cok tesekkür ederim. Fiyat hic önemli degil, saglik önemli benim icin. Öncesi ve sonrasi fotograflarin var midir peki canim? Cok agri oldu mu ameliyattan sonra?

peki, cok tesekkürler ama gaziantep'te cok uzak. :KK56: Burun bölgesi cok kritik bir bölge ve cok dikkatli hareket etmek lazim. Benim yakinlarim mesela olmustu ve hic memnun kalmamislardi. Koku alma duygulari yok oldu veya burundan nefes almak tamamen iptal oldu. :olamaz:
Içinize sinen şehirde, doktora ameliyat olun gerisi önemli değil.
Akrabam da ameliyat oldu burnu patates tarlasına döndü yazık. Koku alamamak çok sakat bir durum o burnu bu hale getirmeyi başarmış doktoru ayakta alkışlamak lazım büyük başarı...:olamaz:

Back