- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Cok tesekkur ederim, arastiracagimVe kumaş bu modellerde çok önemli.Tabiki iyi bir yerede diktirmek.Çünkü eğer kumaş uygun olmazsa ve diken kişide iyi değilse şık olmaz.Kalıp gibi olmalı yani..Bu anlamda en iyi modeller pronoviasta var.Modelin öncüsü onlar..Maddi durumunuz elveriyorsa hiç riske girmeden pronoviasa bakın derim.
O kumaşın adı taftadır. Ucuzunu da bulabilirsin kalitelisini de. Kumaşçıların çoğuna vardır bulunmaz birşey değil yani. Kaliteli birşey almak istiyorsan da dHa lüks kumaşçılara bakman gerekir.Kizlar merhaba, temmuzda dugunum var veeee gelinligimi henuz alabilmis degilim.. Ben herkesin aksine su sira dantesiz modelleri daha cok begeniyorum daha asil ve şık gorunuyor. Ayni su gelinlikte oldugu gibi; http://www.robechic.fr/e2/robe-de-m...-satin-avec-voile-manche-courte-d2108736.html
Eskiden dantelli modelleri begenirdim ama boyle herkeste yoktu, simdi her evlenen dantelli gelinlik giyiyor cunku piyasada onlar var..:) Ancak bu linkteki gelinligi yasadigim yerde yapacak olan yok daha dogrusu kumasi bulmak zor dediler.. Kabuk gibi ve sert bir kumas benim istedigim.. Cevremdekiler de dantelli daha guzel daha romantik diyorlar vazgecirmeye calisiyorlar ancak ben dugunumde perde gibi gezmek istemiyorum..:) Hele su alt eteklere konulan danteli cok bayagi buluyorum... Off yaa napicam ben, siz ne dusunuyorsunuz bu tarz gelinlikler hakkinda? Yorum birakirsaniz cok sevinirim hem fikir sahibi de olmus olurum:)
Cok tesekkurler.
Her gelinlik turunun guzel oldugunu dusunmuyorum ben ya :) dantelli gelinligi sevmiyorum cunku o alt eteklere konulan perdeden kesilmis gibi olan danteller bayagi geliyor bana, sizin sade gelinlikler icin begenmediginiz bir ozellik var mi, varsa paylasin :) fikir olur bana da goremedigim yanlarini da bu sayede gostermis olursunuz.bence bu tarz gelinlik markadan alınmalı çünkü sade . sade olduğu için kumaşının kötü olması dikimin kötü olması onu çok çirkin gösterir. ayrıca not : dantelli gelinlikler perde ise buda güneşlik olur benceher gelinlik türü güzeldir. içimize sinmesi önemli
Harikasiniz :)Dantelli gelinlikleri en moda oldugu donemde bile sevmedim.Benim gelinligimde de hic dsntel yoktu, cok sade oldugu icin elestirilmistim ama hic umursamadim severek giydim.Destekcinim
Cok şık bir gelinlik gercekten, harika bayildim :)) kabarikligi da dozunda, nerden ve ne kadara aldiniz/ yaptirdiniz acaba? :)Bu benim gelinliğim etek ucu dantelli tül etekler banada perde gibi geliyor ama bunu ilk denediğimde bayıldım fikir olur diye atıyorum
Çok teşekkür ederim. Zamanım kısıtlı olduğu için girdiğim üçüncü mağazada denedim. Etek uçlarını kısaltıp askılarına lastik taktılar ertesi gün teslim aldım. İzmirden aldım çankayada gelinlikçilerin olduğu yerde öykü gelinlikten 2500 tlye isteğim buydu direk buldumCok şık bir gelinlik gercekten, harika bayildim :)) kabarikligi da dozunda, nerden ve ne kadara aldiniz/ yaptirdiniz acaba? :)
Gule gule giyin insallah.
İyi alisveris buna denir iste:) fiyati da piyasaya gore gayet iyiymis, ben diktiriyorum mecburen, fiyati da 3bini gecti, diktirdigim icin.. Sizinki hem şık hem de hesapli olmus hakikaten:) cok yakismisÇok teşekkür ederim. Zamanım kısıtlı olduğu için girdiğim üçüncü mağazada denedim. Etek uçlarını kısaltıp askılarına lastik taktılar ertesi gün teslim aldım. İzmirden aldım çankayada gelinlikçilerin olduğu yerde öykü gelinlikten 2500 tlye isteğim buydu direk buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?