bi tanıdığımız var eğer uygun örerse ona ördürcez ama dediğin gibi bi bakım eminönüne de ona göre karar vercem bende çok saol şeker zemuszemuscanm ördürmeye hic gerek yok.. benimde var örülmüs okadar emek veriliyor okadar para harcaniyor hazirlari satiliyor dantelli okadar güzellerki bide fiyatlarida uygun yine kendin bilirsin tabi.. biz hazrlarini görünce baya üzülmüstük.. eminönünde görmüstm ..
öle bir mücadele ettim ki bnde yaptırmamk için , annem bi kızdı bi kızdı bilmiyorumkismiledantelli takımlar gelin yatağının olmazsa olmazıymış.ben de çok karşı çıkmıştım ama anneme yenildim
bn daha bakamadım ama annem araştırmış komşulardan 250 300 civarı falan fiyatları dediğin gibicanm baktnmi eminönüne? bu yukaridaki modellerde pike takimlari vardi 300tl demisti sanirim.. dantelide cok hostu cok gzl bi örnekti ben pikocuya vermemis olsaydim onu alirdim bide hazrda cok cok dantellerim vardi kullanalm dedik yoksa hazr almak mantikli gelmsti bana
bu da benden olsun bunu netten bulmuştum,çok zor birşey de değil,sade ve kibar bir örnek.
bekliyorum linki bulabilirsen eğer. teşekkürler canım zemuszemusslm canım eger bulabılır ısem ben bı ara yayınlamısdım annem dısarı takım yapıor dıe ora ornekler vard bakım sana lınk atarım ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?