- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 173
resimi internet sitesinden yükledim. kutudan çıkarmak zor geldi.
arkadaşlar evlenirken almıştım ama sadece bir kaç kez kulladım. fırsatım olmadı.
kutusunda duruyor hala. almak isteyen varsa görüşelim.
dantelli nevresim takımı
kızlar çeyizimde bulunan nevresim takımı kanser örnekli. çarşaf yastıklar ve nevresiminde dantelleri bulunuyor. bana hediye yapılmıştı. bir kez yatağa serildi ama ben hiç kullanmadan kaldırdım.
fiyat veremiyorum. bu konuda pek bilgim yok. ne kadara satılır emin değilm. siz yardımcı olursunuz bana almak isteyen olursa.
fotosunu suan koyamadım. müsait bir anda ekleyeceğim.![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![$asset.jpg $asset.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/678/678609-5157702cee5849eac79662b80b719a28.jpg?hash=UVdwLO5YSe)
arkadaşlar evlenirken almıştım ama sadece bir kaç kez kulladım. fırsatım olmadı.
kutusunda duruyor hala. almak isteyen varsa görüşelim.
dantelli nevresim takımı
kızlar çeyizimde bulunan nevresim takımı kanser örnekli. çarşaf yastıklar ve nevresiminde dantelleri bulunuyor. bana hediye yapılmıştı. bir kez yatağa serildi ama ben hiç kullanmadan kaldırdım.
fiyat veremiyorum. bu konuda pek bilgim yok. ne kadara satılır emin değilm. siz yardımcı olursunuz bana almak isteyen olursa.
fotosunu suan koyamadım. müsait bir anda ekleyeceğim.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Son düzenleme: