Nişan dantelle satenin buluşmasına bir bakın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
elbisen gayet şık güle güle kullan :)) benim nacizane fikrim yanında bulunan çiçeği çıkarman yakası kapalı olduğu için saçlarını resimlerdeki gibi topuz yaptırabilirsin istersen çıkardığın çiçeği saçına da takabilirsin. ayakkabılarının kırmızı mı bence (ya da bordo) yoksa siyah mı olması gerekir denemeden karar verme ama kesinlikle sade olmalı. şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim :))

canım çok teşekkür ederim. sen de evlilik hazırlığındasın sanırım :)
saç modeli olarak aylinin modelini de düşünebilirim. saçlarım omzuma değiyor 1-2 parmak kısalttırabilirim ama biraz kiloluyum boyum da uzun kuş gibi kalmasın saçım ama çok da tatlı duruyor, yüz şeklime yakışır diye düşündüm. gözlerime de takma kirpik ekletip likit çektiririm. bordoyla kırmızı arası da bi ruj sürdürürüm. ne dersiniz kızçeler

vaaaaav süper çok tarz olur bayıldım bu fikre. bence topuzdan falan bin kat iyi çok hoş olur ya 60lar 70ler direkt

bi an canlandı şöyle anlattıkların gözümde de bayıldım

Canım elbise model çok güzel ama şöyle koyuu yeşil falan siyah dantelle daha hoş olur gibi geldi bana.
Bu benim fikrim
Çok nostajcikk

Son düzenleme:
Canım elbise model çok güzel ama şöyle koyuu yeşil falan siyah dantelle daha hoş olur gibi geldi bana.
Bu benim fikrim
Çok nostajcikk

canım kırmızı olan kısımları mı yeşil olsaydı? bi mavilisi vardı bi de kırmızısı vardı. ben de kırmızı elbise istediğim için kırmızılı olanı aldım :) teşekkür ederim tatlım bakalım nasıl olcam :)

sonunda ayakkabı işini de hallettim kızlar. kadıköyde özel ayakkabı yapan bi dükkana yaptırıyorum. önü kapalı, düz, az topuklu klasik model. saten, dantel,süet değil üstü örümcek ağı gibi görünen bi kumaş :) haftasonu müstakbel nişanlım gidip alıcak :)

Son düzenleme:
müstakbel nişanlım

kıhkıhkıh hadi bakalım hayırlı olsun müstakbel nişanlın getirince ayakkabını fotoğrafını ekle de biz de görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…