• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan dantelle satenin buluşmasına bir bakın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cengelliigne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
861
435
648
İstanbul
kızlar mart sonu nisan başı gibi nişanım olucak kısmetse. alışverişimizi şimdiden yaptık.birkaç eksiğimiz kaldı. elbisemi de aldım. ayakkabı ve çantamı henüz almadım. sizden fikir istiyorum ayakkabıyı dantel mi yoksa saten mi almalıyım?
nişanım evde olcak, elbisenin göğüs ve yaka kısmında dantel olduğu için nostaljik bir hava katmanın güzel olabileceğini düşündüm. saçıma ve makyajıma gelince saçıma tüllü bir taç veya aksesuar takabilirim diye düşündüm. saçım omuz hizasında saç modelime henüz karar vermedim, ama büyük ihtimal postiş taktırmam gerekicek. bana yardımcı olur musunuzz :16:
$1_645708.jpg $1_645713.jpg $1_645718.jpg

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

Son düzenleme:
bugün ne giysem'den öğrendiğim kadarıyla bu elbiseye dantel ayakkabı fazla olur :D kırmızı mı bordo mu bi renk var ya elbisende o renkten pump ayakkabılarla müthiş olur çantan siyah olmalı ama sade siyah şık saten bi çanta :D

böylelikle sana bizimlesın diyebilirim :P

bugün ne giysem'den öğrendiğim kadarıyla bu elbiseye dantel ayakkabı fazla olur :D kırmızı mı bordo mu bi renk var ya elbisende o renkten pump ayakkabılarla müthiş olur çantan siyah olmalı ama sade siyah şık saten bi çanta :D

:9: :9: Ay çok hoşsunuz..
Katılıyorum kesinlikle kırmızı bir ayakkabı ve siyah bir çanta..
O gül şeyini beyanmedim. Onu çıkart daha güzel oğlur düşünüyorum.
Mutlular size. Bizimlasin :1:

Canım bu elbiseyi görünce aklıma direk şu görüntü geldi; siyah opak çoraplar, altına kırmızı renk süet dolgu topuklu ayakkabılar :16:

canım pump ayakkabı dediğin baya yüksek oluyor değil mi. erkek arkadaşımla aramızda 2-3 cm fark var. ben yüksek giyersem boy sorunu olucak :2: peki saç konusunda ne diyorsunuz kızlar. o dediğim tülü aksesuarlar hoş durur mu?

:9: :9: Ay çok hoşsunuz..
Katılıyorum kesinlikle kırmızı bir ayakkabı ve siyah bir çanta..
O gül şeyini beyanmedim. Onu çıkart daha güzel oğlur düşünüyorum.
Mutlular size. Bizimlasin :1:

demek gülümüsevmedin :)) benim elbisede gül sol yakada takılı. yani broş gibi takmışlar ama çıkabiliyor. daha olmadı onu saçıma da taktırabilirim diye düşündüm

saçına olabilir evet bak iyi fikir. yakana hiç takma canım ya bu elbisede gene neyse de yakada hoş olmaz gibi geldi şimdi düşününce :D

saç için sen örnek göster biz yorum yapalım bana kalırsa. çünkü biz bi kaç saç modeli gösteririz mesela hiç senin tarzın olmaz boşa konuşmuş oluruz :D sen tarzını yansıtan bi kaç model koy yorum yapalım ne dersin?

şu tarz bişeyler düşündüm. tüllü müllü boyumu çok yükseltmeyecek olanlarından. nerden bulabilirim pek fikrim yok araştırıyorum :) $untitled.png $2012-toka-modelleri-2.jpg $3201840373_219110d684_o.jpg $untitled2.png $untitled3.png

Son düzenleme:
hmm böyle bi aksesuar kullanacaksan saçını açık bırakma bence enseden gevşek ve sade bi topuzla güzel durur bunlar. aslında buna en güzel vaklı mı ne diyolar 50lerin bi saçı var coco chanel'in saçı en çok bilineni, onu çok yakıştırırım dur bak yükleyeyim

$images (1).jpg $images (2).jpg $indir.jpg

Son düzenleme:
kızlarrr bu ayakkabılar nasıll

Eklentiler

• $60463_1.jpg
    $60463_1.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $inci-topkulu-kirmzi-ayakkabi-modeli.jpg
    $inci-topkulu-kirmzi-ayakkabi-modeli.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $kirmizi-ayakkabi2.jpg
    $kirmizi-ayakkabi2.jpg
    130,4 KB · Görüntüleme: 51
canım bence ayakkabın dümdüz olmalı

attachment.php

bu güzel ama süet. saten ve bu modelde bi şe bulman lazım.

diğer modeller taşlı büzgülü güllü hep bi şeyli bi şeyli. ben zaten hiiiiç sevmem öyle şeyler ki sevsem bile bu elbisye gitmez diye düşünüyorum :D
bana kalırsa aşağıdakiler gibi bi şey olmalı. ha bu ayakkabılardah daha güzeli yok mu elbette ki var ama elbisende dantel var, saten var, kırmızı var siyah var. yani elbisen dümdüz bi elbise olmadığı için ayakkabın sade olmalı rengiyle dikkat çekmeli bence

images

images

images

images

ben de şuna bayıldım:37: ama bu dümdüz siyah bi elbiseye gider
images

evet evet bence de ayakkabı dümdüz olmalı.az önce teyzemler geldi onlara da sordum, onlar da öyle söylediler.
saç modeli olarak da şu tarz bişey nasıl olurr

$topuz18.jpg $gevsek-kivrimlar-sac-modeli.jpg $102109-scarlett-johansson-400.jpg

Back