Örgü Dantelden boleroyu nasıl yapıcam

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
Arkadaşlar, kullanmadığım (anacığım sağolsun çeyizime koymuş) 3-5 tane fiskos masa örtüsü var dantelden.

Bunları bolero olarak değerlendirebilirmiyim. Yazıkmı olur. Ben gibi bir beceriksiz altından kalkabilirmi.benneyaptımki

Bu aralar dantel bolerolara takmış vaziyetteyim, heleki elbiselerle süper olur dimişakkıdı

Biri bana anlatsın sevabına, nasıl yapıcam bu işi.:gitme:

Canım bolero yaparsan yazık olabilir kesip biçmen lazım ama muntazam kesersen olabilir..Bence nette görmüştüm sanırım fiskos örtüsünden çok güzel tunik tarzı hırka gibi bişey yapmışlardı çokta şık olmuştu nete bir bak derim ondan sonra kes biç el emeği sonuçta yazık olmasın ama güzel birşey yaparsın muhakkak :)Birde ben dantelden bolero gördüm bugün pazarda 2,5 tl anneciğinin örtüsünü kesmene gerek olur mu bilmem?

Dün kumaşcıda gördüm dantel kumaşlar vardı çok tatlıydı metreside sadece 1 tl onlardan alıp yapabilirsin buda bir fikir her rengide var...

Emeğine sağlıkta ilk verdiğin blok sansürlenmiş yani kapalı kontrol edersen iyi olur arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…