DANTELA BORNOZ TAKIMI ALICAM KULLANAN VAR MI ? (RESİMLİ)

tekasksen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
105
21
Merhaba kızlar çeyizim için bornoz takımı almaya karar verdim baya bi araştırdım ancak beden sorunu olduğu için taç ve özdilekten soğudum jua markada bulamadım bizim burası küçük bi yer ve sonunda dantela ya karar verdim 249.99 tl ye bambu ve boyu kısa olan bornoza karar verdim nişanlımda beğendi onunda bedeni standart ancak boyu kısa olması sebebiyle içime daha çok sindi üzerimizde daha iyi durur diye..
Dantela vita markası bornoz kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi o kadar para verip pişman olmak istemiyorum..:KK66:
BERİL-GİPÜRLÜ-BORNOZ-SETİ-PUDRA-KREM.jpg
IMG-20141217-WA0008.jpeg
IMG-20141217-WA0010.jpeg

ben bu markayı hiç duymadım ama bu tarz güpür detaylar yıkandıkça formunu kaybediyor, uçları kıvrılıyor filan.. yıkadıktan sonra ütüyle uçlarını düzeltmen gerekebilir her seferinde. havlusunun iyi olup olmadığını anlamak için elleme fırsatın oldu mu, yoksa internetten mi bakıyorsun?

ben de çok minyonum, kendi bornozlarımı kısa aldım o yüzden, chakrada kısa bornozlar var, indirimde çok uygun fiyatlara düşüyor. bir tane de linens'te bulmuştum kısa, kolları ve etekleri işlemeli bir bornoz, onu da aldım. nişanlımsa uzun boylu, ona standart uzun bornozlar uydu.

bu konu nası öne çıktı anlamadımm eylül ayında yazmışım :)) walla ben meraktan denizliden havlu seti getirttim, kullanmadım ama elleyince anlıyorsunuz bayıldım, nevresim takımlarındanda kullananlar çok memnunlar çeyizime almayı düşünüyorumm tekstil almaya başlayınca :))

bu konu nası öne çıktı anlamadımm eylül ayında yazmışım :)) walla ben meraktan denizliden havlu seti getirttim, kullanmadım ama elleyince anlıyorsunuz bayıldım, nevresim takımlarındanda kullananlar çok memnunlar çeyizime almayı düşünüyorumm tekstil almaya başlayınca :))
canm bende dantela ya rastladım sen ne düşünüyorsun araştırmaların sonucu
çift kişilik bornoz, baş havluları ve hamam havlusu toplam 200 tl bambu
bir de nurpak bambu gördüm aynı ürünler 155 tl ye.
bilgin var mı bu markalar konusunda canm
sen nerden duymuştun dantelayı canm ben senden duydumda :KK70:

canm bende dantela ya rastladım sen ne düşünüyorsun araştırmaların sonucu
çift kişilik bornoz, baş havluları ve hamam havlusu toplam 200 tl bambu
bir de nurpak bambu gördüm aynı ürünler 155 tl ye.
bilgin var mı bu markalar konusunda canm
sen nerden duymuştun dantelayı canm ben senden duydumda :KK70:
Canım inan ilk nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama iyiki duymuşum:) 200 TL fiyat normal, Ablam evlenirken TAÇ tan takım aldılar mesela onada 300 e yakın para verildi ve ablam hiç sevmiyo dokusunu beğenmedi.. Taç bazı ürünlerini bozdu gibi geliyo. Nurpak ı ilk senden duydum bende onun hakkında fikrm yok . Dantelanın nevresimlerini iş yerinden bi arkadasın annesi kullanıyormuş çok beğeniyomuş, biraz pahalı ama iyi çıkıyo demişti. Bende dediğim gibi havlularını çok sevdim. İnternetten alıp dokusunu begenmezsen iade sansında olur canım.

Canım inan ilk nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama iyiki duymuşum:) 200 TL fiyat normal, Ablam evlenirken TAÇ tan takım aldılar mesela onada 300 e yakın para verildi ve ablam hiç sevmiyo dokusunu beğenmedi.. Taç bazı ürünlerini bozdu gibi geliyo. Nurpak ı ilk senden duydum bende onun hakkında fikrm yok . Dantelanın nevresimlerini iş yerinden bi arkadasın annesi kullanıyormuş çok beğeniyomuş, biraz pahalı ama iyi çıkıyo demişti. Bende dediğim gibi havlularını çok sevdim. İnternetten alıp dokusunu begenmezsen iade sansında olur canım.
yok canm internetle uğraşmayım
ben zaten çeyiz setimi aldığım mağazada gördüm
200 tl iyi diyorsan alayım.
dokusundan da anlamıyorum ki nelere dikkt etmem gerekli acaba??
sen beğendn mi havlularını dantela nın
bambu muydu?
ha bi de bornozda bambu mu önerirsin başka şey mi??
bedeni nasıl yapıcaz ben küçük bedenim o büyük beden :KK70:

canım bahsettiğim marka nurpak ile ilgili şöyle bir sayfa buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bambu-bornoz-takimi-seti.414278/page-20
nasıl sence model ve renkleri

Ayni başlıkta bende konu acicaktim buraya denk geldim tac ozdilek ve linenste kendime gore bornoz bulamadim bende yarim porsiyon insanlardanim hem boy hem pos olarak uc tur atiyo bornozlar ustumde ozellikle özdileginkiler cok buyuk :KK53: bende dantela nin havlularini aldim netten asik oldum diyebilirim simdi bornozumuda bu marka isstiyorum ama satan yer denk gelmedi kullanan gören duyan bilen var mi cok mu buyuk nasil ona gore netten siparis vermek istiyorum

Canim nerde gordun ist da miydin sen bu model var miydi orda yada gordun mu boyutlarini filan nasildi çok sordum ama :)
Dantela-Vita-Bornoz-Seti-Modelleri-19.jpg

yok canm internetle uğraşmayım
ben zaten çeyiz setimi aldığım mağazada gördüm
200 tl iyi diyorsan alayım.
dokusundan da anlamıyorum ki nelere dikkt etmem gerekli acaba??
sen beğendn mi havlularını dantela nın
bambu muydu?
ha bi de bornozda bambu mu önerirsin başka şey mi??
bedeni nasıl yapıcaz ben küçük bedenim o büyük beden :KK70:
canım biraz geç dönüyorum ama kusura bakma
bana kalırsa dantelayı begenirsin, havlularını kullanmadm ama dokularını begendim. benimkiler bambu. Bambu pamuğa göre daha ince oluyo ama her daim yumuşak kalıyor. Pamugun ise bir ömrü var. atıyorum 40 yıkama sonra sertlesmeye baslıyor. tabii bi kere kurulan hemen yumuşuyo yine. Ben şu iyi bu kötü diyemem pamuk daha ucuz bambuya göre ama ben onuda seviyorum :) sadece daha az yer tutsun diye bambu alabilirim diye düşünüyorum. Buarada pamuk havlular max 30-40 derecede yıkanmalı. Yani insanlar 60 ta filan yıkıyorya daha çok bakteri üretiyo öyle halbuki. Bambunun içindede %40 pamuk var oda çok sıcakta yıkanmamalı. %100 bambu iyi su çekmez zaten içine ondan pamuk karıstırıyolar. benden bu kadar :))))

merhaba, ölçüleri yazmıyomu, TAÇ ve özdilekle filan karsılastırmak lazım ölçülerini.. Buarada Chakra kısa bornozlar satıyo bayanlar için
Malesef yazmiyo tatlim bende su havlulari var kendileriyle ask yasiyorum o yüzden bu markaya merak saldim chakrada da böyle cok sevebilecegim bi model goremedim doku olarak guzeller ama
Klbk.jpg

Malesef yazmiyo tatlim bende su havlulari var kendileriyle ask yasiyorum o yüzden bu markaya merak saldim chakrada da böyle cok sevebilecegim bi model goremedim doku olarak guzeller amaEki Görüntüle 1753729
:)))) bendede aynı havlular var bende kendilerini çok seviyorum :)) bence bornozları al gitsin, zaten bornozlar hep büyük malesef.

Aciliyeti yok aslında ama havlulardan sonra gozum kaldi olmadi iade ederim ama en uygun 294 e buldum deger mi o paraya die düşünüyorum suan cemil ipekcinin bornozlari hakkindada guzel yorumlar var o yari fiyatina bu ceyiz olaylari ne kafa yorucuymus bi kac ayda halledenlere şaşıyorum :110:

canım biraz geç dönüyorum ama kusura bakma
bana kalırsa dantelayı begenirsin, havlularını kullanmadm ama dokularını begendim. benimkiler bambu. Bambu pamuğa göre daha ince oluyo ama her daim yumuşak kalıyor. Pamugun ise bir ömrü var. atıyorum 40 yıkama sonra sertlesmeye baslıyor. tabii bi kere kurulan hemen yumuşuyo yine. Ben şu iyi bu kötü diyemem pamuk daha ucuz bambuya göre ama ben onuda seviyorum :) sadece daha az yer tutsun diye bambu alabilirim diye düşünüyorum. Buarada pamuk havlular max 30-40 derecede yıkanmalı. Yani insanlar 60 ta filan yıkıyorya daha çok bakteri üretiyo öyle halbuki. Bambunun içindede %40 pamuk var oda çok sıcakta yıkanmamalı. %100 bambu iyi su çekmez zaten içine ondan pamuk karıstırıyolar. benden bu kadar :))))
bambu kaç derecede yıkanıyor acaba?
pamuk fiyatları nedir aşağı yukarı?

Aciliyeti yok aslında ama havlulardan sonra gozum kaldi olmadi iade ederim ama en uygun 294 e buldum deger mi o paraya die düşünüyorum suan cemil ipekcinin bornozlari hakkindada guzel yorumlar var o yari fiyatina bu ceyiz olaylari ne kafa yorucuymus bi kac ayda halledenlere şaşıyorum :110:
bende şaşırıyorum
ben bir yemek takımı için 1 ay gezdim :KK70:
elime ulaşınca 3 saat inceledim :KK70:
iyiki erkenden almışım yani :KK70:
Cemil ipekçi bornozları mı yarı fiyatlı. bambu mu pamuk mu?
o zaman 150 tl civarına mı denk geliyor?

Ayni başlıkta bende konu acicaktim buraya denk geldim tac ozdilek ve linenste kendime gore bornoz bulamadim bende yarim porsiyon insanlardanim hem boy hem pos olarak uc tur atiyo bornozlar ustumde ozellikle özdileginkiler cok buyuk :KK53: bende dantela nin havlularini aldim netten asik oldum diyebilirim simdi bornozumuda bu marka isstiyorum ama satan yer denk gelmedi kullanan gören duyan bilen var mi cok mu buyuk nasil ona gore netten siparis vermek istiyorum
ankarada gördüm dantela
ankarada mısınız?

X