Dantel siparişi alınır

loneliness_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
146
0
35

resmin üstüne tıklayınca büyüyor.

merhaba hanımlar bunu yeni yaptım ister yatak odasında ister mutfak ta istersenizde salonda örtü olarak kullanabilirsiniz.bu siteden bi bayandan öğrenmiştim yapılışını.şimdi işten ayrıldım ve ödememiz gereken borçlarımız var eğer isteyen olursa 6 parçasını 25 tl ye satmak istiyorum.lütfen bayanlar bana yardım edin inanın paraya çok ihtiyacım var eşimin çalıştığı yetmiyor bende katkı sağlamak istiyorum.gerçekten çok hoş duruyor görenler bayılıyor.isteyen olursa msn den de fotolarını göndere bilirim.hadin hanımlar mübarek ramazan ayında bi yardım elinizi uzatın.herkese çok teşekkürler.

Son düzenleme:
çalıştığım bütün iş yerlerinde hep kötülüklerle karşılaştım.herşeyi gördüm arkadaşlar kimi maaşımı vermedi kimi sigortamı yapmadı kimi taciz etti zaten daha öncede çalşıtığım işyerleri ile ilgili sizlerden yardım istemiştim baktım ki olmuyor en iyisi evde eşime yardımcı olmak diye düşündüm.tabi sizlerin yardımlarıyla inşallah.

Son düzenleme:
Canım alıyorum satıyorum bölümün eklersen daha fazla yardımcı olurlar birde elişi ürünlerin satıldığı siteler var oralardan çok daha kolay satabilirsin devamlı olur istersen özelden adresleri atarım.Sevgiler...

canım eline sağlık....hayırlı satışlar...bende yaptıklarımı satıyorum...ama sitenin elemekleri satış bölümü kapandı...seri ilanlara ilan veriyosun....KK nün sayfası açılınca en üste seri ilanlar yanıp sönüyo...oraya ilan ver...kolay gelsin...

çok şık olmuş emeğine sağlık..Allah yardımcın olsun.Bol kazançlı bereketli bir işi olur inşallah eşinin..
Yaptıklarını beğenmemek söz konusu olamaz sanmıyorum ama maddi durumlar malum..bayram geliyor vs..Herkesin kendince bir sebebi var işte anlayacağın

aaa bende yapıyorum bundan. damlatma deniyor bunun adına son günlerde antalyanın modası bu, salon takımı yapıyorlar genelde. bende eşime çaktırdım tahtalarını, simli iple yaptım ama henüz bitmedi kurdela takılcak, ama sen değişik yapmışsın benmkinde boncuk yok kurdela var bide köşelerde süs var daha sade bişey benmkisi. seninkide güzel olmş cnm ellerine sağlık ama ucuza satıyosun antalyada bunun salon takımını 125tl ye satıyorlar takımın içinde 6adet peçete, 1 adet kocaman bi masa örtüsü, 1 adette sehpa ötrüsü var.
bende bitirince fotosunu ekliyeyim cnm

dmtdmt eklede bakalım bitince fotoyu ben evet uygun veriyorum gerçekten zor yapılıyo o pulları tek tek zor oluyor ama 25 e bile kimse almıyor.zaten ihtiyacım olmasa böle şeylere hiç girmem ama malesef.

X