• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dans müziği yardım !!!

1cicek3bocek

Doğu❤Doruk
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
7.748
6.019
398
çok az zamanım kaldı arkadaşlar aklımda bikaç şarkı var ama dans için sizlerdende öneri almak istiyorum şafak 22 :)

arkadşlar benm düğümde temmuzda türkçe dans müziği istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.. klasik olmasın ama havası kaçan bi parça istemiyorum :)

çok az zamanım kaldı arkadaşlar aklımda bikaç şarkı var ama dans için sizlerdende öneri almak istiyorum şafak 22 :)

melih görgün-rüya
burcu güneş & selami şahin- bir tek adam/kadın sevdim..
daha çok güzel parçalar var ama aklıma ilk gelen iki şarkıyı söyledim umarım yardımı olur :34:

selami şahin banada cazip geliyor aslında ama acaba daha değişik bulabilirmiyim diye sordum canım eğer aklına gelirse yazarsın ;)

Bizim ilk dans şarkımız Burcu Güneş in "biz aşkı meleklerden çaldık" şarkısı olmuştu. O olmasaydı Yalın ın meleklerin sözü var olacaktı...

incesaz-fikrimin ince gülü
zuhal olcay-pervane
semiha yankı-seninle bir dakika
sefarad-seni ne çok sevdiğimi
zekai tunca-gülü susuz seni aşksız bırakmam

çok mu eskilere gittim yoksa :))
yani ben olsam güncel şarkılardan değil de yıllarca eskimeyen şarkılardan seçerdim..
mesela ben ilk dans için vals düşünüyorum ve müzik kesinlikle klasiklerden olur.. hatta blue danube olur büyük ihtimal, valsten vazgeçmezsem..

the blue danube

Zuhal Olcay-Pervane

Kıraç-Turnalar

Zuhal Olcay'ın ki çok çalınıyor düğünlerde ama Kıraç'ınkini kimsede duymadım. :40:

ilgilenen herkese tşkler :) dğünüm oldu bitti ilk dans müziğim kürtçe bi müzik oldu canlı söylendi.2.si kutsi melek piste çıkışım enya-only time:)

Back