• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dans müziği yardım

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Kızlar bende Haziranda evlencem kısmetse,
Türkçe dans müziği arıyorum ama pek bilindik bişey olmasın herkesin sene boyunca caldgı müzikler baydı değişiklik olsun istiyoruz.
Yabancıda olur ama özellikle türkce istiyoruz anlasılsın diye.yabancı olursada girişte 1. dk yı geçmeden coşkulu olsunkii konfeti patlatıcaz ona uysun düşünsenize sıradan bi müzik ve konfeti patlıyo normal olur.
Kızlar bana yardımcı olrsanız sevinirim
Bu arada kınam baska ilde düğünm baska yerde olcak kında gelinliğimi giyicem kına zamanı bindallımı giyicem yalnız size sorum su söyle duydum kınada gelinlik giyenler duvak takmıyomus düğününde takıyormus dogrumuu ? ben pek bu zamaana dek pek kınaya gtmedimde.anlayacanız kıtım bu konularda.

TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN

mustafa ceceli , hastalığımda sağlığımda aklıma geldi benim, düğün işleriyle pek alakam yok ama bilemiyorum çalan var mıdır :1:

Özdemir Erdoğan- Pervane. bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim bu şarkıyı forumda. biraz nostaljik gelebilir ama ben çok beğeniyorum.

Kızlar bende Haziranda evlencem kısmetse,
Türkçe dans müziği arıyorum ama pek bilindik bişey olmasın herkesin sene boyunca caldgı müzikler baydı değişiklik olsun istiyoruz.
Yabancıda olur ama özellikle türkce istiyoruz anlasılsın diye.yabancı olursada girişte 1. dk yı geçmeden coşkulu olsunkii konfeti patlatıcaz ona uysun düşünsenize sıradan bi müzik ve konfeti patlıyo normal olur.
Kızlar bana yardımcı olrsanız sevinirim
Bu arada kınam baska ilde düğünm baska yerde olcak kında gelinliğimi giyicem kına zamanı bindallımı giyicem yalnız size sorum su söyle duydum kınada gelinlik giyenler duvak takmıyomus düğününde takıyormus dogrumuu ? ben pek bu zamaana dek pek kınaya gtmedimde.anlayacanız kıtım bu konularda.

TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN

mariah carey - my all ( eğer yabancı istersem tek çaldıracagım parça vazgeçilmezim)
mithat körler - beni sensiz bırakma :16:
bizimde agustosta canım düğünümüz bizim ilk dans müzigimiz bu olucak artık çok duyulmuş şarkılardansa bunla çıkmayı düşünüyoruz nişanlımla. istersen bir dinle sözleri çok anlamlı...

Giris muzigim enya only time di. Harikaydi. O yaz ve takibi yazlardaki tum sulalemizdeki dugunlerin giris muzigi oldu. Dans muziklerimizin cogu yabanciydi.

Bir arkadasiminki degisik ve hos geldi bana Burcu gunes sanirim biz aski meleklerden caldik sarkisi giris sarkisiydi.

benim ve eşimiz çok sevdiğimiz şimdiye kadar hiç bi düğünde dans müziği olarak kullanılmayan bi şarkı var vj bülent can damarımsın mutlaka bu şarkıyı dinleyin çok çok güzel sözleri ve müziği

Ben de aynı arayış içerisindeyim :) Bugüne kadar bakıp da beğendiklerim:

Emre Altuğ Neyleyim
Sefarad Seni ne çok sevdiğimi
Fikrimin ince gülü

kızlar benimde nişanda dans müziğim kenan doğulu-gelinimdi,o kadar duygulandık ve hoşumuza gittiki şimdi 2 ay sonra düğünüm var yine dans müziğimiz gelinim olacak:31::16:

Bizim müziğimiz ''Esin Engin-Bana Ellerini Ver'' di. Tavsiye ediyorum, dinle bi bak en azından.
Bu arada düğünden önce düğün yapacağınız mekanla mutlaka ilk dansı tek başınıza yapmak istediğinize dair konuşun yoksa pist anında başka çiftlerle de doluyo ve de ne bu özenle seçtiğiniz şarkınızın ne de ilk dansınızın hiçbir önemi kalmıyo. Bunu mutlaka aklında bulundur.

Son düzenleme:
Ben de aynı arayış içerisindeyim :) Bugüne kadar bakıp da beğendiklerim:

Emre Altuğ Neyleyim
Sefarad Seni ne çok sevdiğimi
Fikrimin ince gülü

tatlım aynı ayyynı şarkılar benim de aklımda bi de samanyolu ve seven ne yapmaz,nostaljik ama müthiş . tabi hala kararsızım o ayrı :(

Back