• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dans müziği bulamadım

0505

Evleniyoruuummmmmmmmm:)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
277
1
46
37
Amasya
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr düğünüme 9 gün kaldı ve ben hala dans müziği bulamadım aklınıza gelen bir şarkı varsa lütfen benmle payşaın herşeyim tamam bi o eksik:)))) lütfen lütfen okuyup geçmeyinnnnn

Sezen Aksu - Hoşgeldin parçasını dinlemeni tavsiye ederim:34: Aklıma ilk gelen o parça oldu.
Mutluluklarr:71:

Sezen Aksu - Hoşgeldin parçasını dinlemeni tavsiye ederim:34: Aklıma ilk gelen o parça oldu.
Mutluluklarr:71:

çok teşekkürler cnm buraya kim ne yazarsa yazsın mutlaka dinleyeceğim. eğer başka gelirse aklına fazla şık olması iyi olur. çoooooooook sağol tekrar

bence titanic filminin muzigi kulaga cok hos geliyor...tebrikler...:71:

Ya da en iyisi ben bir liste oluşturayım :1:
1)Bryan Adams- Have you Ever
2)Historia de un amor (çok fazla söyleyen kişi var ama çok tatlı bir parçadır )
3)Lara Fabian- Je T'aime
4)Goran Karan- Stay with me
5)Eric Clapton- wonderfull Tonight
6) Luis Miguel- Manana de Carnaval

Benden çok seçenek çıkar ama istediğin tarza göre önerebilirim ancak :10:

listen den Brayn Adams a Oy veriyorum
have you ever da sevdiğim parçalardandır

Son düzenleme:
türkce birsey istersen Kayahan'dan Masal yüzlüm olabilir veya Klasik olmuslardan Orhan Ölmez'den seni seviyorum yada Ferhat Göcerden Cennet :16: simdiden mutluluklar size :71:

ben türkçe müzikten yanayım..

kesinlikle...MUSTAFA CECELİ ..hastalıkta sağlıktaaaaa..

kızlar hepinize çoooooooooooooook teşekkürederim ama ben türkçe müzik yazmayı unutmuşum söylediklerinizin hepsini internetten dinlicem çok sağolun.

canımm sana şahane bi düğün dans müziği söylemek istiyorum ben evlensem bunu isterim dans müziği olarak yani:16:
berkay-ele inat....süper sözler ve müzik ve çok anlamlı bence

Son düzenleme:
canımm sana şahane bi düğün dans müziği söylemek istiyorum ben evlensem bunu isterim dans müziği olarak yani:16:
berkay-ele inat....süper sözler ve müzik ve çok anlamlı bence

ewt cnm çoook güzelmiş hakkında hem klasik değil farklı çok teşekkürlerrr:)

kızlar hepinize çoook teşekkürederim düşünüp buraya şarkı yazıosunuz çoook saolun gerçekten. hepsi çok güzel söylediklerinizin ama farklı duyulmamış olsun istiorum çok fazla. bu arada ekrem düzgünoğlu sultanım nasıl dinlediniz mi hiç???

kızlar hepinize çoook teşekkürederim düşünüp buraya şarkı yazıosunuz çoook saolun gerçekten. hepsi çok güzel söylediklerinizin ama farklı duyulmamış olsun istiorum çok fazla. bu arada ekrem düzgünoğlu sultanım nasıl dinlediniz mi hiç???

cnm bu şarkıyı ilk kez sen diyince dinledim faklı cidden ama dans müziği için çk hoş gelmedi bana yani bi romantiklik yok sanki..sözler çk gzl ama yeterli diil bnce..

hala ceceli diyorum:74::74:

berkay ele inat da hoşuma gitti ama:97:

cnm bu şarkıyı ilk kez sen diyince dinledim faklı cidden ama dans müziği için çk hoş gelmedi bana yani bi romantiklik yok sanki..sözler çk gzl ama yeterli diil bnce..

hala ceceli diyorum:74::74:

berkay ele inat da hoşuma gitti ama:97:

ceceliyi en yakın arkadaşım kendi düğününde çaldırdı şimdi aynısı olmaz ki tatlım. o yüzden yoksa ben de çok beğeniorum. berkay ele inat güzel gerçekten bilemedim:(

ben kendi düğünümde bu şarkıyı kullanmak istiyorum.
tabii başka bir şarkı gelip gönlümü çelerse başka.

[video=youtube;E8TX7huaiU4]http://www.youtube.com/watch?v=E8TX7huaiU4[/video]

Back