Dans kursuna giden veye gitmek isteyen var mı?

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
35
İstanbul
meraba arkadaslar..öncelikle konuyu nereye acıcagımı bilemedim heralde burasıdır yeri..ben dans kursuna yazılmak istiyorum..ama bi türlü cesaret edemedim..benm gibi dans kursuna gitmek isteyen var mı?? yada dans kursuna gitmiş olanlar tecrübelerini paylaşabilirlermi ? a.s.

Hiç düşünmeden yazılın,ama bilindik gideni geleni çok olan bir yer olsun.Ben yıllarca bale eğitimi aldım.Dans kursu da çok güzel olur.boshayallersmile

ben gitmiştim ünv yıllarımda tango salsa vals rock n roll a geçmiştik bıraktım

ben de dans kursuna gitmek istiyorum ama istanbul anadolu yakasında hangi kursa gideceğimi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olaiblir mi???

ben de dans kursuna gitmek istiyorum ama istanbul anadolu yakasında hangi kursa gideceğimi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı olaiblir mi???

evet ben de anadolu yakasında bir kursa gitmek istiyorum ama nereler iyidir bilmiyorum hihoyyyt

bakırköy sihirli pabuçlar bale okulunda salsa dersi veriliyor. Ortam temiz yani yavşak insanlar yok. hoca cok iyi 3 ayda dans gecelerinde dans edebileceğiniz kıvama getiriyor. Kaliteli bir adam . Dansa başlamak istiyorsanız bence en iyi yer

keşke bende gidebilseydim ama bizim oralarda yoktu tabi kurs falan.. şimdi bizim oğlanı gönderiyor, anadolu ateşinin Kıvılcım isimli dans kursuna... çok eğleniyor ve aynı zamanda gelişiyor.. gerek sosyal gerek fiziksel olarak... herkese önerebilirim.. evladınızı dans ederken izlemek büyük keyif..

Back