Dans ederek kilo verilir mi diyenler buraya! 6 günde 2,6 kilo!!!

EfuliEfulim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
112
10
68
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım 1,60 boy ve 64,4 kiloyum. Hedefim 55 kilo olmak.
6 gündür kendi kendime evde müziği açarak 1,5 ya da 2 saat dans ediyorum fakat bana eşlik ederseniz hep beraber eğlenerek zayıflayalım diye düşündüm kimler benimle?
6 gün önce 67 kilodaydım, dans ederek 6 gün içinde 2,6 kilo vermişim bile ve vücudumun sıkılaştığını görebiliyorum. Tabi yediklerime de dikkat ediyorum. Hadi kızlar zamanı olanlar üşenmeyelim ısrarla hergün dansımızı yapalım ve gelişmeleri burda paylaşalım...

evet canım bence kılo vermede hızlı dans çok etkılı hatta en güzel yöntem bekarkan bıraz kiloluydum arada dıyet yapardım şimdi zayıfım yanı ıdeal kılomdayım ama bekarken hep dansla zayıflardım acardım benı coşturan müzıklerı delı gıbı dans ederdım terın suyun içinde kalırdım hemde cok motıve olurdum duşa gırer üstüne bıde selülitlerımı keseler rahatlar çıkardım süreklı adaçayı yeşilçay içerdim yemeklerımde kesın kısıtlamalar yapmazdım doymadan sofradan kalkardım böle daha canım yemek ısterken kalkardım sende çok şişman degılsın 5 kılo daha versen yeterlı bence 1 hazıran hedefın olsun 1 hazıranda 59 olcam de acele etme..

bende 25 yaşındayım boyum 158 kılom 53 yenı doğum yaptım hemen verdım kıloları ama çok sıkı degılım bende taş gıbı olmak istiyorum selülitlerım gitsin ıstıyorum dansa vakıt bulabılırım ama beslenmemde sağlıklı degıl zayıflamadan sıkılaşmak ıstıyorum daha zayıflık bana gıtmıyo

tebrik ederim canım doğum yaptıktan sonra 53 kilo olmak çok iyi ya gerçekten en güzel yöntem hem eğlenceli hem vücudun şekilleniyor. aynen bende açıyorum müziği oynuyorum oynuyorum ter içinde kalıyorum bir an önce incelmek istedğim içn bu ara kasıyorum biraz 1,5 saat dolmadan bırakmıyorum, aynanın karşısında devam ediyorum daha da motive oluyorum. yeşilçay vs. içemiyorum midem kaldırmıyor, diyet desen hiç sevmem abur cubur kızartma felan kestim sadece sennde yaptığın gibi sofradan kaçıyorum resmen o gün ne yemek varsa gözüme bir tanesini kestirip bi tabak yiyip kalkıyorum hemen rakamlara bakarsan fazla görünmüyor kilom ama kollarım ve SİMİTlerim belirgin onları inceltmem lazım ki bunun içince 57 olmam ideal ama ben bu sefer 55 olcam diye koydum kafaya canım sıkılaşmak konusunda pilates tavsiye ederim doğru yapıldığında gerçekten etkili! bi 60 kiloya ineyim başlıycam bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…