Dans Eden Msn İfadeler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

slm bunları nasıl kopyalayacağız acaba

bilgisayarina kaydetmek istedigin smiley'lar icin mause ile uzerine gelip sag tilayip'resmi farkli kaydet' yada 'save picture as' seceneklerini sec ve bilgisayarinda herhangi bir dosyaya kaydet... msn eklemek icin asagida verecegim linki tiklarsan sana cok yardinci olur..yerimseniben

Link Silinmiştir.

Son düzenleme:
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

zeppcim ben nasil tek olarak ala bilirim yardim edermisin
resmin üstüne tikliyorum gelen camdaki yazida (eigenschaften) yazan yeri kopi yaoiyorum resim ekle yedere basip aktariyorum kontrol icin önizleme yapiyorum eeeesade lign anlaminda cikiyo senağlama

Huysuz yanlis anlamadiysam bilgisayarina kaydetmek istiyorsun ..
Bunun icin resmin uzerine sag tikla ve farkli kaydet (save picture as..) de ve bilgisayarinda istedigin yere kaydet ok ?

Begeniler icin rep veya tesekkur butonunu kullanalim arkadaslar lutfen yerimseniben

canim benim bi türlü bu güzel seyleri msnime ekleyemdim ama yinede sagol paylastigin icin

zepp cim çok teşekkür ediyorum hepsi muhteşem :sm_cool: hiç bir yerde bunları görmemiştim emeğine sağlık hepsini aldım:dance::sm_cool:

kızlar neden yapamadınız anlamadım çok basit.beğendiğinizin üstüne sağ tıklatın.farklı kaydet seçeneğini tıklatıp resimlere kaydedin.daha sonrada msn pencereniz açıkken resim oluştur seçip bu resimlerden kaydedin.işte artık msn de kullanabilirsiniz...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…