Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar artık raflarda danone pek bulunmuyor.....heryerde böylemi size sormak istedim......malesef kaliteli olan herşeyi kaybediyoruz....birsürü iftirayla kötülediler....zincir maillerle karaladılar ve bu markayı yok etmeye çalışıyolar....bütün dünyada var ama biz sanki çok bilinçliyizde her konuda...danoneye tahammülümüz yok....ama sokaklarda satılan herşeye var......ne kadar kötü ve kalitesiz ürünler var piyasada.....anlayamıyorum....danone pahalı deniyor ama bakıyorum diğer markalarda fiyat aynı.....kim ne yapmaya çalışıyor......yani benim sormak istediğim danone neden artık pek bulunmuyor ve siz tüketiyormusunuz......heryerde böylemi bunu merak ettim.....
ben heryerde danone olsada almam canım.özellikle tercih etmiyorum.yabancı üretim olduğu için sadec bu ürün de değil birçok üründe yerli olmasına dikkat ediyorum.danone yerine başaka ürünleri tercih ettim bi süre kızım için.artık onlarıda vermiyorum.en güzeli ev yapımı katkısız doğal olanla canm
Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
danonenin sağlıklı olduğunu kim söylüyor allah aşkına yaa? %100 katkısız ve doğal tek yoğurt sütaş. ambalaj üzerine yazabiliyor eğer bakarsanız tabi..
danonenin üzerindede %100 doğal yazıyor peki sütaşa inanıyorsunuzda ona neden inanmıyorsunuz.....bütün avrupa dünya vs....danone tüketiyorda bi tek türkiyemi akıllı da tüketmiyor....ayrıca sizde dikkatli okursanız danonenin üstündede tamamen türkiyede türk köylerinden toplanan sütlerle ve türk işçisinin emeğiyle üretildiğini anlarsınız....garip bir tavır alma var anlamsız.....bence danone almayanların nedeni 3 kuruş daha pahalı olması..insanlar 3 kuruş ucuz olsunda ne olursa olsun diye düşünüyor....sizin o övdüğünüz sütaşıda ben hayatta tüketemiyorum zevk gerçekten.....yorumlarınıza saygım var ama bilinçli olursa....danone gibi bir kalite hakkında konuşurken biraz daha dikkatli olun bence....
ben heryerde danone görüyorum neden böyle birşey yazdınız anlamadım.Hatta ben sütaş bulamıyordum babymix i çok zor arayıp bulurdum mesela.
Ben özellikle sütaş tercih ediyorum.Hem türk işçisi hem türk işvereni kazansın.
Ayrıca üstünde küf tutmuş daninoyu bizzat görmüşlüğümde var.Kızıma şuan büyümix veriyorum.Herhangi bir şeyle karşılaşmadım.
sütaş bnde kullanıyorum sütaş babymixde limon suyu konsantresi var dışında yazıyor ama danonede bu yok bilemiyorum valla
aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
bence kimse evladı için üç kuruşu düşünmez hem siz dediniz diğerleriyle aynı fiyat diye bende oğluma sütaş yediriyorum hem daha sağlıklıolduğuna inanıyorum hemde türk işçiliğine danone tercih etmiyorum etmicemde....
ben de danoneyi her yerde görüyorum. ayrıca kapalı bir kutuya nasıl bu kadar güveniyorsunuz anlamıyorum. ben de yabancı işverenin kazanmasından türk işvereninin ve işçisinin kazanmasından yanayım. bir de yurt dışında heryerde kullanılıyor diyorsunuz ama aynı ürün değil inanın, aynı marka aynı kutu içinde alıyorsunuz ama Avrupaya yapılan üretimle buraya yapılan üretim aynı kalitede değil malesef. sanırım bunda da bizim suçumuz var çünkü onlar kadar denetim yok bizde.